LiveBiz
Nimeni nu ştia de ce această fetiţă se comporta ciudat cu tatăl ei – Apoi o femeie realizează adevărul tulburător!

Nimeni nu ştia de ce această fetiţă se comporta ciudat cu tatăl ei – Apoi o femeie realizează adevărul tulburător!

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Nimeni nu ştia de ce această fetiţă se comporta ciudat cu tatăl ei – Apoi o femeie realizează adevărul tulburător!

Unii oameni nu ar trebui să aibă copii. În timp ce majoritatea părinţilor îi îngrijesc bine pe micuţii lor, există unii care fac exact contrariul. Aceste fotografii au fost făcute într-un supermarket din Cleveland, Statele Unite. Acum o mulţime de oameni îşi arată indignarea faţă de modul în care se poartă acest tată cu fiica sa.

Erika Burch îşi făcea liniştită cumpărăturile, când, dintr-o dată, ceva neobişnuit i-a atras atenţia: o fetiţă ce mergea ciudat pe lângă tatăl ei. La o privire mai atentă, Erika descoperă îngrozită că tatăl îi prinsese părul cu mâna dreaptă şi o trăgea după el prin tot magazinul.

Fetiţa tot repeta: „Te rog, opreşte-te, mă doare, te rog opreşte-te, îţi promit că nu voi mai face, te rog să mă laşi să plec” – spune Erika.

Youtube – Hezakya Newz & Music

Doamna Burch s-a uitat spre tatăl monstruos şi i-a cerut să lase fetiţa în pace, însă bărbatul i-a replicat pe un ton ridicat că este o chestiune personală şi ar fi bine să nu se amestece. Atunci a făcut această fotografie pentru că dorea să aibă dovada abuzului.

Apoi a contactat poliţia din Cleveland pentru a-l raporta pe tatăl iresponsabil. Dar când a povestit cum s-a întâmplat, poliţia i-a răspuns că nu poate da curs plângerii, deoarece nu există nicio dovadă că fata a fost rănită.

Youtube – Hezakya Newz & Music

Mai rău, poliţia a insinuat că tatăl avea tot dreptul de a-şi pune la fiica respect, atât timp cât nu i-a provocat traume vizibile.

Cu toate acestea, Erika nu considera că aceasta este o modalitate de a trata un copil, aşa că a postat fotografiile pe Facebook, care au fost distribuite de mii de ori.

Youtube – Hezakya Newz & Music

Situaţia a atras atenţia diferitelor instituţii media şi acum poliţia doreşte să investigheze cazul. Serviciile sociale au intervenit şi ele pentru a investiga dacă copilul a suferit abuzuri.

Youtube – Hezakya Newz & Music

Aceasta este, fără îndoială, o sursă de inspiraţie pentru oricine! Dacă vedeţi pe cineva rănind un copil, nu ezitaţi să interveniţi prin orice mijloace.

Distribuiţi acest articol dacă militaţi împotriva abuzului asupra copiilor!