LiveBiz
Pisoiul abandonat avea nevoie de ajutor şi decide să rămână cu salvatorul său pentru totdeauna

Pisoiul abandonat avea nevoie de ajutor şi decide să rămână cu salvatorul său pentru totdeauna

LiveBiz » Animale » Pisoiul abandonat avea nevoie de ajutor şi decide să rămână cu salvatorul său pentru totdeauna

Un bărbat pe nume Jason Belisha din Georgia a cucerit internetul după ce a împărtăşit pe reţelele de socializare povestea întâlnirii cu actualul său pisoi Popeye. Popeye era un motan abandonat care locuia într-o parcare, dar viaţa lui s-a schimbat complet după ce l-a cunoscut pe Jason. A fost dragoste la prima vedere şi au devenit rapid cei mai buni prieteni.

Era o zi ploioasă, iar Jason îşi parca maşina când a văzut un pisoi rătăcind prin parcare. Motanul s-a apropiat de Jason şi a strigat după ajutor. Ghemul de blană nu numai că a cerut ajutor, ba chiar a implorat dragoste şi atenţie. Popeye l-a îmbrăţişat pe Jason cu lăbuţele şi nu i-a mai dat drumul. Era clar că pisoiul deja îl alesese şi decisese că Jason va fi omul lui pentru totdeauna.

Inima lui Jason a fost înduioşată de atitudinea adorabilului pisoi, aşa că a decis să-l ducă acasă. El l-a hrănit pe noul său prieten şi ulterior l-a prezentat câinelui său. Cele două animale s-au adulmecat şi s-au împrietenit instantaneu. Popeye este acum fericit pentru că are o casă iubitoare, un tată care îl adoră şi un bun prieten canin. La urma urmei, el primeşte toată dragostea şi atenţia pe care le merită.

Puteţi viziona povestea completă urmărind videoclipul de mai jos:

Popeye este foarte norocos că în calea lui a apărut un astfel de înger. Sincere mulțumiri, Jason, pentru că l-ai salvat și i-ai oferit o a doua șansă la viață. Vă dorim tot binele, mult noroc și mulți ani fericiți plini de bucurie și dragoste!


Ţi-a plăcut acest articol?