LiveBiz
Pisoiul abandonat şi fără adăpost îşi urmăreşte confratele până acasă şi ajunge să fie adoptat

Pisoiul abandonat şi fără adăpost îşi urmăreşte confratele până acasă şi ajunge să fie adoptat

LiveBiz » Animale » Pisoiul abandonat şi fără adăpost îşi urmăreşte confratele până acasă şi ajunge să fie adoptat

Pisicile abandonate au nevoie de o casă iubitoare unde să poată trăi în siguranţă. Este foarte periculos să trăiască pe străzi, dar, din păcate, mii de pisici ajung să rătăcească pe unde pot, fără un acoperiş deasupra capului. Cu toate acestea, în cazul de faţă ceva minunat s-a întâmplat.

Alice McColl a observat o pisică care se plimba prin cartier şi pentru a-i întinde o mână de ajutor, a decis să-i lase mâncare şi apă afară. Câteva zile mai târziu, pisica s-a întors însoţită de doi pisoi. Alice a stat cu sufletul la gură când a văzut-o pe mamă şi pe puii ei care locuiau sub cerul liber. Ea a decis să apeleze la un adăpost pentru ajutor, dar până la sosirea voluntarilor, un singur pisoi a mai supravieţuit. Mama şi celălalt pui au dispărut fără urmă şi Alice nu i-a mai văzut.

În acel moment, ştia că pisoiul avea nevoie de tot ajutorul pe care îl putea primi şi drept urmare a continuat să aibă grijă de el. Alice mai are o altă felină acasă, un motan pe nume Otley. Într-o zi, în timp ce Otley era afară, Alice a văzut pisoiul. La început micuţul s-a speriat, dar apoi a început să-l urmărească pe Otley oriunde acesta mergea.

Lui Otley nu i se părea deloc deranjant. De fapt, chiar se bucura de companie. În scurt timp, Otley s-a împrietenit cu bietul pisoi şi Alice l-a adoptat. După o binemeritată baie şi o farfurie cu mâncare şi apă, pisoiul a adormit. Alice l-a numit Birdie, fiind extrem de fericită că a putut să-l primească la ea în casă.

Birdie a crescut rapid şi încă de la început s-a dovedit a fi „umbra” lui Otley. Cei doi sunt de nedespărţit. Otley îşi ia în serios rolul fratelui mai mare, oferindu-i pisoiului toată dragostea de care este capabil în fiecare zi.

Ţi-a plăcut acest articol?