LiveBiz
Soţul plantează 1.000 de copaci în memoria soţiei decedate: Dar 17 ani mai târziu, o fotografie aeriană dezvăluie adevăratul său motiv

Soţul plantează 1.000 de copaci în memoria soţiei decedate: Dar 17 ani mai târziu, o fotografie aeriană dezvăluie adevăratul său motiv

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Soţul plantează 1.000 de copaci în memoria soţiei decedate: Dar 17 ani mai târziu, o fotografie aeriană dezvăluie adevăratul său motiv

Janet şi Winston Howes au împărtăşit o iubire la care majoritatea oamenilor doar pot visa. A fost dragoste la prima vedere pentru cuplu şi cu fiecare zi care a trecut, iubirea lor a devenit mai puternică.

Cuplul s-a căsătorit în 1962 şi s-a mutat într-o fermă fermecătoare din zona rurală a Angliei. Dar la scurt timp după ce tinerii s-au mutat în casa de vis din South Gloucestershire, Janet a dat naştere unui fiu.

Ferma şi pământul au înflorit, precum şi relaţia lor, iar fiul lor era la fel de sănătos ca viaţa pe care o ducea. Viaţa lor era perfectă, până la un moment dat când totul s-a năruit…

Winston şi Janet Howes, 1962 – Sursa: (Tangie Holifield / Facebook)

După mai bine de 30 de ani de căsnicie, Janet a părăsit brusc această lume. Jumătatea sufletului lui Winston, Janet, a suferit un atac de cord şi a murit când avea doar 50 de ani. Winston a fost devastat, iar fiul lor nu avea nicio idee cum ar putea să continue să trăiască fără mama sa.

Winston Howes cu soţia, Janet, în 1994 – Sursa: (British Heart Foundation / Facebook)

Tatăl şi fiul au încercat să-şi vindece rănile cât mai mult posibil, dar indiferent de ceea ce au făcut, plecarea lui Janet a fost dificil de acceptat.

La câteva luni după ce a pierdut-o pe Janet, Winston a avut o idee. Chiar dacă nu şi-a putut întoarce frumoasa soţie, putea să o onoreze cu un gest frumos.

Winston a început să amenajeze o pajişte lângă casă – o pajişte pe care Janet o îndrăgea foarte mult. Ideea era să creeze un loc unde el şi fiul său puteau să-l viziteze când tristeţea îi copleşea.

Omagiul incredibil al lui Winston pentru Janet a fost păstrat secret ani de zile – până când un balon cu aer cald a zburat peste acea zonă.

Pilotul Andy Collett se întorcea acasă într-o după-amiază frumoasă, când a descoperit omagiul lui Winston. A privit în jos şi nu-i venea să creadă ceea ce vedea!

General Knowledge & Interesting Facts / Facebook

Ani la rând, Winston plantase sute de copaci pentru a crea o pădure în formă de inimă, înconjurând pajiştea pe care soţia lui o îndrăgise atât de mult în timpul vieţii.

Andy a declarat pentru Daily Mail despre cum s-a simţit când a zburat peste inimă.

„Am propriul balon cu aer cald şi zbor regulat – dar aceasta a fost cea mai surprinzătoare privelişte pe care am văzut-o vreodată de sus. Era o inimă perfectă, ascunsă privirilor – nu aveai de unde să ştii că se afla acolo. Poţi doar să-ţi imaginezi povestea de dragoste.”, spune Andy.

YouTube

Deşi Andy nu l-a cunoscut niciodată pe Winston şi nu ştia de ce inima era acolo, el a presupus că în spatele ei era o frumoasă poveste de dragoste.

Emoţionat, Winston a explicat de ce a decis să planteze copacii şi despre micile detalii care au condus ca această pajiste în formă de inimă să impresioneze mii de oameni.

„M-am gândit că ar fi o idee grozavă să plantez 1000 de stejari. Odată ce proiectul a fost finalizat, am pus o băncuţă pe iarbă, cu vedere spre satul din apropiere, unde locuise soţia mea”, spune Winston.

Moonbeams and Mayhem / Facebook

Baza inimii este îndreptată spre satul Hill Wotton, de unde era Janet. În fiecare an, Winston plantează narcise în centrul inimii, care înfloresc primăvara. Atât de frumos!

„Merg uneori acolo doar ca să stau şi să-mi fac ordine în gânduri. Este un omagiu minunat şi durabil în memoria ei, care va dăinui ani de zile”, a mai adăugat Winston.

Omagiul lui Winston pentru soţia sa este locul perfect pentru ca el şi fiul sau să-şi amintească de această femeie minunată. Nimic nu o poate aduce pe Janet înapoi, dar amândoi sunt convinşi că ea ar fi iubit această pajişte!

Vă rugăm să împărtăşiţi acest omagiu pe Facebook dacă şi voi credeţi că este un gest cu totul emoţionant!

Ţi-a plăcut acest articol?