LiveBiz
După ce au petrecut luni de zile în cuşti, 70 de câini sunt salvaţi de pe piaţa ilegală a cărnii

După ce au petrecut luni de zile în cuşti, 70 de câini sunt salvaţi de pe piaţa ilegală a cărnii

LiveBiz » Animale » După ce au petrecut luni de zile în cuşti, 70 de câini sunt salvaţi de pe piaţa ilegală a cărnii

Ştiind că soarta a 70 de căţeluşi s-a schimbat pentru totdeauna este un motiv pentru a sărbători şi a susţine în continuare activitatea fundaţiilor şi organizaţiilor care luptă pentru eliberarea atâtor patrupezi supuşi unor condiţii nefericite.

Nu putem nega faptul că în unele părţi ale lumii se desfăşoară practici care, departe de a fi doar tradiţionale sau culturale, dezvăluie imensa durere la care sunt supuse animalele.

Di fericire, cei 70 de câini au reuşit să fie salvaţi de la un sfârşit trist.

De data aceasta, veţi afla despre munca incredibilă desfăşurată de reprezentanţii „Humane Society International (HSI)”, care au reuşit să salveze zeci de căţeluşi care trăiau de luni întregi închişi în cuşti şi în condiţii cumplite la o fermă din Hongsong, Coreea de Sud.

Prin urmare, acest lucru a fost posibil mulţumită activiştilor HSI care au încercat în repetate rânduri să-l contacteze şi să-l convingă pe proprietarul fermei că industria cărnii de câine nu este o afacere bună.

Câinii erau în cuşti mici şi în stare deplorabilă.

Din fericire, bărbatul a înţeles gravitatea problemei şi în cele din urmă a decis să elibereze animalele.

Transferul era programat pentru începutul lunii martie, dar din cauza restricţiilor puternice din cauza pandemiei acest lucru nu a fost posibil. Blocarea frontierelor şi izolarea socială împiedică transportul câinilor.

În prezent, toţi câinii salvaţi se află în case de plasament.

Principalul obiectiv este de a-i transfera în Canada sau Statele Unite, unde organizaţia se va asigura că le va găsi cămine permanente unde vor primi toată dragostea pe care o merită.

Cu toate acestea, câinii mai trebuie să aştepte un timp înainte de a ajunge la destinaţia finală; există încă multe restricţii pentru zborurile internaţionale. Deocamdată, au fost transferaţi în case temporare din Coreea de Sud.

Tot coşmarul acestor biete animale s-a încheiat.

Toţi aceşti prieteni blănoşi au fost salvaţi de la un sfârşit tragic, au primit îngrijiri veterinare şi pentru prima dată după mult timp, o îmbrăţişare caldă care i-a făcut să înţeleagă că totul va fi în regulă.

Procesul de recuperare a fost diferit pentru fiecare căţeluş în parte; din păcate, unii au fost răniţi grav şi au avut nevoie de dedicare deplină. Acum sunt pe mâini bune şi speră că vor face curând parte dintr-o familie iubitoare.

Continuarea luptei pentru eliberarea câinilor din aceste ferme este angajamentul tuturor.

Din fericire, lucrurile se schimbă şi se speră că această practică va fi treptat eradicată complet.

Datorită sancţiunilor guvernamentale şi muncii dificile a activiştilor şi organizaţiilor, se fac progrese mari în această parte a lumii, unde câinii sunt puternic abuzaţi de industria comerţului cu carne şi de fermele de reproducere.

Recent, oraşele chinezeşti Shenzhen şi Zhuhai au interzis consumul de carne de câine şi le consideră animale de companie.

Munca acestor activişti aduce bucurie tuturor iubitorilor de animale.

Fermierul Nakseon Kim a înţeles că ferma de câini nu este o afacere corectă sau durabilă şi în prezent se dedică cultivării verzei şi altor legume. Nara Kim, o activistă a HSI, a subliniat:

„Din păcate, este ceva obişnuit să vezi câini vii de vânzare în magazinele de animale de companie. Dar ceea ce majoritatea coreenilor ar fi surprinşi să afle este că aceiaşi pui ar fi putut fi folosiţi pentru consumul uman.”

Abuzurile la care au fost supuşi aceşti căţei s-au transformat în final într-o mare victorie care ne aminteşte că mai sunt multe de făcut şi vieţi de salvat. Prin intermediul unei postări, HSI a împărtăşit cele mai recente veşti:

„Nu mai sunt cuşti. Nu mai există suferinţă. 70 de câini au fost salvaţi dintr-o fermă de carne de câine din Coreea de Sud şi totul datorită sprijinului dvs. MULŢUMIRI!”

Vom continua să sprijinim aceste organizaţii şi nu vom renunţa niciodată la speranţa de a-i vedea pe toţi patrupezii liberi şi fericiţi. Ridicaţi vocea şi spuneţi nu abuzului asupra animalelor!

Ţi-a plăcut acest articol?