LiveBiz
Căţelul este abandonat într-un aeroport cu o scrisoare de la proprietară: „Trăiesc într-o relaţie abuzivă”

Căţelul este abandonat într-un aeroport cu o scrisoare de la proprietară: „Trăiesc într-o relaţie abuzivă”

LiveBiz » Animale » Căţelul este abandonat într-un aeroport cu o scrisoare de la proprietară: „Trăiesc într-o relaţie abuzivă”

Un câine de trei luni a fost abandonat pe aeroportul internaţional din Las Vegas cu un mesaj trist care a impresionat până la lacrimi pe mulţi dintre cetăţenii oraşului american. Animalul de companie, care provine din rasa Chihuahua, a fost găsit într-o toaletă a aeroportului de către un turist, care a şi dus câinele la un adăpost pentru animale.

Mesajul, lăsat de cineva care se află într-o relaţie abuzivă, spunea: „Bună! Sunt Chewy! Proprietara mea se află într-o relaţie abuzivă şi nu s-a putut îmbarca cu mine. Chiar nu a vrut să mă lase aici, dar nu avea altă opţiune”. Textul mesajului continuă pentru a explica motivul abandonului: „Fostul meu iubit a lovit cu piciorul câinele în cap în timp ce ne certam şi l-a lăsat cu o umflătură uriaşă. Probabil are nevoie de un veterinar. Îl iubesc pe Chewy atât de mult, vă rog să aveţi grijă de el şi să-l iubiţi.”

Connor & Millie’s Dog Rescue, adăpostul la care a fost dus micul patruped, a împărtășit povestea lui Chewy pe Facebook și a devenit în curând o atracție în oraș. Sute de oameni s-au aratat interesati să-l adopte, ceea ce a făcut ca adăpostul să întrerupă să mai primeasca noi cereri.

„Amintiţi-vă că sunt mii de Chewy care aşteaptă o nouă casă, chiar dacă nu arată ca el, mergeţi să vedeţi câinii din adăposturi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Connor & Millie’s Dog Rescue.

Ţi-a plăcut acest articol?