LiveBiz
Acest câine explodează de bucurie în momentul în care îşi dă seama că tocmai a fost adoptat

Acest câine explodează de bucurie în momentul în care îşi dă seama că tocmai a fost adoptat

LiveBiz » Animale » Acest câine explodează de bucurie în momentul în care îşi dă seama că tocmai a fost adoptat

A avea un câine lângă noi ne face viaţa mai bună şi mai frumoasă: fiecare proprietar al unuia dintre aceşti prieteni fantastici cu patru picioare poate confirma asta. Şi ce modalitate mai bună de a avea un patruped alături de tine, decât să adopţi un exemplar dintr-un adăpost?

A face un astfel de gest înseamnă a salva un câine de la o viaţă pe care şi-o va petrece într-o cuşcă, sau cel puţin într-un spaţiu limitat, fără dragostea şi căldura pe care numai o familie le poate oferi. Benny, un patruped care a fost dus la Centrul de îngrijire a animalelor Carson din Gardena, California, ştie bine acest lucru de pe vremea când avea doar 8 luni.

Anunţ
Imagine: Saving Carson Shelter Dogs

Din păcate, acest câine este unul dintre milioanele de animale care intră în adăposturi în fiecare an. Pentru Benny, soarta pare să fi fost cel puţin nefavorabilă, din moment ce a fost dus într-un nou mediu unde niciun animal nu ştie cât mai are de trăit.

Din fericire, după atâtea clipe de singurătate în adăpost, o familie a decis să-l adopte pe Benny. Pentru această ocazie, voluntarii au decis să filmeze momentul în care câinele a păşit în cele din urmă în afara adăpostului.

Publicată de Saving Carson Shelter Dogs pe Joi, 10 decembrie 2015

Vizionând imaginile, cu totul frapant este faptul că acest câine pare să fi înţeles cu adevărat ce i se întâmplă. La început a fost destul de precaut, dar apoi, când şi-a dat seama că era pe punctul de a-şi întâlni noii prieteni umani, a avut o explozie de bucurie.

Agitându-şi coada necontrolat şi sărind dintr-o parte în alta – şi de la o persoană la alta – Benny a ieşit din adăpost, fericit că îşi începe noua viaţă, lăsând în urmă ceea ce părea a fi un adevărat drum cu final trist. Nu ne rămâne decât să-i dorim mult noroc acestui câine minunat şi noilor săi stăpâni şi o viaţă cât mai lungă pe care s-o petreacă împreună în armonie şi fericire.

Ţi-a plăcut acest articol?