LiveBiz
Angajaţii surprind momentul sfâşietor când un Pitbull îşi dă seama că a fost abandonat la adăpost

Angajaţii surprind momentul sfâşietor când un Pitbull îşi dă seama că a fost abandonat la adăpost

LiveBiz » Animale » Angajaţii surprind momentul sfâşietor când un Pitbull îşi dă seama că a fost abandonat la adăpost

Poate părea ciudat, dar pentru mulţi oameni, abandonarea unui animal este un lucru normal… Acea zi vine când familia pleacă în vacanţă şi abandonează animalul care i-a ţinut compania pe tot parcursul anului.

Păcat că aceşti oameni nu au văzut niciodată tristeţea animalului pe care îl părăsesc. Odată ce îl abandonează, îi întorc spatele şi îşi văd de drum fără să se mai gândească la gestul făcut sau la consecinţe.

Cine ar putea avea un suflet atât de crud, încât să renunţe fără regrete la această biată căţeluşă?

Pentru animalele abandonate, începe un nou capitol în viaţa lor: singurătatea, confuzia şi teama reprezintă noua lor realitate. Şi nu au nicio altă opţiune.

Este şi cazul Electrei, o căţeluşă de numai patru ani din rasa Pitbull care a fost abandonată de stăpânii săi la un adăpost pentru animale.

Oamenii nu au remuşcări?

Durerea pe care o resimte acest animăluţ atunci când îşi dă seama cu adevărat ce i se întâmplă este sfâşietoare.

Se simte trădată şi singură… Trece exact prin ceea ce trec mii de alţi câini şi feline în fiecare zi, peste tot în lume.

Dacă suferinţa ar avea o înfăţişare, cu siguranţă aceasta ar fi. Între timp Electra a fost adoptată, dar există atât de multe animale care încă aşteaptă să fie primite într-o familie iubitoare. Nu ezitaţi să vă arătaţi dragostea!

Distribuiţi această poveste emoţionantă cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?