LiveBiz
Salvat din condiţii îngrozitoare, câinele Saint Bernard păşeşte într-o casă pentru prima dată în viaţa lui

Salvat din condiţii îngrozitoare, câinele Saint Bernard păşeşte într-o casă pentru prima dată în viaţa lui

LiveBiz » Animale » Salvat din condiţii îngrozitoare, câinele Saint Bernard păşeşte într-o casă pentru prima dată în viaţa lui

Câinii pot fi cei mai loiali şi iubitori companioni. Ei merită să locuiască într-un cămin primitor, unde pot să primească şi să ofere dragoste.

Dar există atât de mulţi câini în lume care nu primesc atenţia pe care o merită.

Viaţa lui Cosmo, uriaşul adorabil din următoarele imagini, a fost una dură.

De mic a trăit la ferma unui crescător de câini şi niciodată nu a ştiut ce înseamnă să treci pragul unei case unde să ai parte de dragoste şi afecţiune.

YouTube

Devenind un exemplar greu de întreţinut, crescătorul de câini a decis să scape de Cosmo şi astfel patrupedul a ajuns în grija unui adăpost din Auburn, Nebraska.

În ciuda vieţii sale de până atunci, toţi au putut vedea că este un câinele foarte docil, care are mare încredere în oameni şi gata oricând să îşi arate dragostea.

Cosmo, câinele Saint Bernard, avea doi ani şi cântărea 60 de kg când un cuplu din statul american New York, a văzut un anunţ online despre el şi a fost dragoste la prima vedere, notează The Dodo.

YouTube

Jayne, noua sa proprietară, a condus până în Nebraska pentru a-şi ridica proaspătul membru blănos al familiei şi după cum veţi vedea în clipul de mai jos, momentul întâlnirii a fost unul extrem de emoţionant.

Privind scena întâlnirii dintre cei doi este clar că le-a fost destinat să se cunoască. Cosmo se rostogoleşte pe jos şi o lasă pe Jayne să-l mângâie pe burtă.

Dar atunci când Cosmo trebuie să intre în noua sa casă, reacţia lui este nepreţuită. Îi este teamă de tot ce-l înconjoară, chiar şi de treptele scărilor.

YouTube

Este evident pentru oricine că el nu a ştiut niciodată ce înseamnă să trăieşti într-o casă, iar reacţia sa este adorabilă.

Urmăriţi clipul de mai jos şi pregătiţi-vă să vă îndrăgostiţi de acest uriaş blând.

Este un privilegiu minunat să ai un astfel de câine în familia ta! Cosmo este atât de drăgălaş şi de blând.

Să ţii un animal într-o cuşcă de unde să nu poată vedea niciodată cerul albastru şi să-l foloseşti doar pentru reproducere în schimbul banilor obţinuţi este un abuz uriaş. Crescătoriile de câini ar trebui interzise, fiind o ruşine vizavi de modul în care tratează animalele.

Din fericire, povestea acestui Saint Bernard s-a încheiat cu bine. Alături de familia perfectă va descoperi ce înseamnă cu adevărat să fii liber şi să te poţi bucura de viaţă. 🙂

Distribuiţi această poveste şi ajutaţi la răspândirea dragostei faţă de animale. Îi dorim lui Cosmo să aibă parte de tot ce este mai bun alături de noua sa familie!

Ţi-a plăcut acest articol?