LiveBiz
Câinele abandonat în mijlocul pustietăţii vede un bărbat alergând şi imploră să fie salvat

Câinele abandonat în mijlocul pustietăţii vede un bărbat alergând şi imploră să fie salvat

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat în mijlocul pustietăţii vede un bărbat alergând şi imploră să fie salvat

În ultima vreme se pare că tot mai mulţi câini sunt abandonaţi de către stăpânii lor. Chiar dacă nu ne vine să credem că cineva ar putea să se descotorosească de aceste biete suflete fără a avea niciun resentiment, descoperim că acest lucru este pe cât se poate de real.

Recent, când tocmai ieşise să alerge într-o zonă izolată, un bărbat a zărit pe câmp un pui care părea foarte dezorientat. Din păcate acesta fusese abandonat de stăpânul său şi văzându-se într-un loc străin, nu ştia încotro să o apuce. Bietul căţeluş a văzut poate o rază de speranţă în acest tânăr care tocmai trecea prin zonă.

Bărbatul s-a oprit pentru a-i oferi o mângâiere, dar şi-a dat seama că puiul nu era în siguranţă acolo. Când a văzut acest gest de blândeţe, recunoştinţa acestui animăluţ a depăşit orice aşteptare!

Cel care l-a găsit mărturiseşte că acest pui fusese abandonat la o mare distanţă de oraş, lucru care adânceşte şi mai mult cruzimea fostului său stăpân.

Pentru a încerca să-i fie de ajutor, bărbatul a luat căţeluşul la el acasă, l-a curăţat şi i-a oferit mâncare şi apă! Ulterior a contactat cel mai apropiat adăpost pentru animale şi l-a ajutat pe căţeluş să-şi găsească un cămin permanent.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea reacţia adorabilă a câinelui în timp ce încearcă să-l determine pe bărbat să-l salveze!

Ce salvare frumoasă! Suntem siguri că micul patruped îşi va aminti pentru totdeauna de gestul de bunătate al acestui om!

Ţi-a plăcut acest articol?