LiveBiz
Acestă femeie merge în fiecare dimineaţă la o „haldă de gunoi” pentru a salva câinii abandonaţi

Acestă femeie merge în fiecare dimineaţă la o „haldă de gunoi” pentru a salva câinii abandonaţi

LiveBiz » Animale » Acestă femeie merge în fiecare dimineaţă la o „haldă de gunoi” pentru a salva câinii abandonaţi

În fiecare zi, în ultimii 10 ani, la ora 4 dimineaţa, Judy Obregon de la „The Abandoned Ones Dog Rescue” conduce până în apropierea lacului Echo din Texas. Zona retrasă este o haldă de gunoi notorie pentru abandonul câinilor nedoriţi. Iar cruciada zilnică a lui Judy este doar pentru a localiza şi salva aceşti câini înainte să se piardă sau să fie răniţi.

Câinii speriaţi, răniţi sau maltrataţi dau din coadă de uşurare în momentul în care aud vocea blândă a lui Judy chemându-i. Aceasta plânge de fiecare dată când vede cazuri noi de patrupezi abandonaţi fără niciun regret, dar acest aflux deprimant pare să nu se termine niciodată.

Deoarece animalele se afla într-o stare precară după ce au fost abandonate, Judy le permite să se relaxeze în maşina ei înainte de a le duce la veterinar sau la adăpost. Câinii îşi îmbrăţişează salvatoarea cu o recunoştinţă debordantă în timp ce părăsesc pentru totdeauna acel loc pustiu.

Aceşti câini abandonaţi sunt apoi pregătiţi pentru a primi a doua şansă la viaţă.

Videoclipul de mai jos rezumă perfect misiunea altruistă a lui Judy din ultimul deceniu. Modul în care salvează câinii din situaţii disperate şi îi îndrumă spre case permanente este divin! Judy este un adevărat înger!

Puteţi urmări eforturile supraomeneşti ale lui Judy de salvare a câinilor abandonaţi în videoclipul de mai jos.

Ţi-a plăcut acest articol?