LiveBiz
Abandonat legat de un pod, câinele este salvat şi învaţă să aibă din nou încredere în oameni

Abandonat legat de un pod, câinele este salvat şi învaţă să aibă din nou încredere în oameni

LiveBiz » Animale » Abandonat legat de un pod, câinele este salvat şi învaţă să aibă din nou încredere în oameni

Când un grup de salvare a animalelor a primit un apel despre un câine legat de balustrada unui pod foarte aproape de traficul aglomerat, oamenii nu au stat nicio clipă pe gânduri.

Un bărbat a sosit rapid la locul indicat cu o pungă cu delicii, o lesă şi câteva elemente medicale de bază. Ceea ce a găsit la faţa locului s-a dovedit a fi sfâşietor.

Cineva legase cu cruzime un furtun de gâtul bietului câine şi apoi a folosit o bucată de frânghie pentru a fixa furtunul de balustrada podului.

Frânghia era atât de scurtă, încât bietul căţel nici măcar nu putea să stea confortabil sau să-şi odihnească capul.

Deşi situaţia lui părea sumbră, ajutorul sosise exact la timp, iar câinele părea să simtă asta. În ciuda a tot ceea ce îndurase până atunci, patrupedul era neaşteptat de fericit să vadă un om care îi doreşte binele.

Speranţa i se întrezărea din nou în priviri!

Salvatorul a dezlegat cu grijă frânghia şi apoi a continuat scoţând furtunul de la gâtul animalului. Era bine prins, dar a reuşit să îl slăbească şi i-a verificat gâtul pentru a se asigura că totul era în regulă.

Arăta sănătos şi chiar fericit – mai ales că acum era liber!

Câinelui i s-a oferit o porţie de mâncare pe săturate şi îndeajuns de mult timp pentru a se juca pe iarbă.

Lucrurile ar fi putut să se încheie în mod nefericit pentru bietul câine, în schimb, a primit o nouă şansă la viaţă. Este o bucurie imensă că de acum înainte va putea trăi liber şi înconjurat de oameni care îl iubesc cu adevărat.

Videoclipul cu acţiunea de salvare poate fi vizionat mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?