LiveBiz
Câinele mulţumeşte pentru că a fost salvat sprijinindu-şi capul pe braţul salvatorului

Câinele mulţumeşte pentru că a fost salvat sprijinindu-şi capul pe braţul salvatorului

LiveBiz » Animale » Câinele mulţumeşte pentru că a fost salvat sprijinindu-şi capul pe braţul salvatorului

Un câine mic, numit McKenzie, trăia pe străzi şi cu siguranţă era traumatizat. Acest biet patruped a avut multe de înfruntat singur într-o lume ostilă. Maşinile care treceau pe lângă el erau zgomotoase şi ameninţătoare, iar faptul că nu avea mâncare şi apă însemna că în fiecare zi trebuia să depună eforturi deosebite pentru a supravieţui.

Hope For Paws, o cunoscută organizaţie de salvare a animalelor, a primit un apel care anunţa despre starea bietului patruped. Voluntarii ştiau că nu au timp de pierdut. Căţelul avea nevoie de ajutorul lor şi asta cât se putea de repede. Eldad Hagar, cunoscut pentru dragostea sa faţă de animalele străzii şi răbdarea lui neclintită, a ieşit din vehicul dornic să-i ofere ajutorul. Dotat cu o crosă specială, Eldad s-a apropiat de McKenzie, dar acesta s-a speriat şi a făcut un pas înapoi, cu coada între picioare.

Vizionaţi salvarea lui McKenzie în videoclipul de mai jos:

Deoarece abordarea obişnuită nu a funcţionat, Eldad a decis să se pună în genunchi şi să se târască spre McKenzie. Câinele se ghemuise într-un colţ, tremurând. Era cu siguranţă confuz. Când Eldad s-a apropiat prea mult, McKenzie s-a ridicat pe picioarele din spate, dar nu avea unde să se mai ascundă. Este emoţionant să vedem un câine atât de speriat. Nu avea nicio idee că Eldad se afla acolo pentru a-i salva viaţa.

Eldad a avut în sfârşit un pic de noroc şi a putut să pună lesă la gâtul câinelui. El s-a apropiat şi a început să-l mângâie cu grijă. Nu este încă sigur de cum va reacţiona, dar continuă să-l liniştească cu vocea şi atingerea sa blândă. Eldad îl caută pe McKenzie de microcip dar din păcate nu găseşte aşa ceva.

Momentul următor este cu adevărat impresionant! Aflat acum în poala lui Eldad, McKenzie îşi sprijină capul pe braţul bărbatului. Este epuizat şi îşi dă seama că acest om este unul dintre băieţii buni. Este unul dintre acele momente care nu poate trece neobservat. Tot ce-şi dorea acest câine era să fie iubit şi să se simtă în siguranţă!

McKenzie se joacă acum fericit în noul său cămin. De acum poate avea încredere în oameni, dar şi în celelalte animale. Şi-a dat seama că după ce a scăpat de coşmarul de pe străzi, viaţa lui nu va mai fi niciodată la fel.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?