LiveBiz
15 pisici îndrăgostite de duşmanii lor de moarte care vă vor topi inima cu drăgălăşenia lor

15 pisici îndrăgostite de duşmanii lor de moarte care vă vor topi inima cu drăgălăşenia lor

LiveBiz » Animale » 15 pisici îndrăgostite de duşmanii lor de moarte care vă vor topi inima cu drăgălăşenia lor

Adesea, suntem tentaţi să credem că pisicile şi câinii nu se înţeleg din fire. La urma urmei, o veche zicală spune că până şi oamenii se înţeleg „precum câinele cu pisica”. Aceste două creaturi sunt atât de diferite, încât este greu de crezut că ar putea să stabilească vreodată o prietenie.

Totuşi, nu toate aceste animale se displac reciproc. De fapt, unele exemplare se înţeleg atât de bine, încât sunt pur şi simplu adorabile!

Aceste fotografii ai căror protagonişti sunt pisicile şi prietenii lor, câinii, vă vor topi inima. Sunt atât de dulci! Priviţi mai jos pentru a descoperi 15 pisici care s-au îndrăgostit iremediabil de câinii alături de care locuiesc şi care ne-au copleşit cu drăgălăşenia lor.

1. Prieteni la bine şi la rău

Kelldog24 / Reddit

Acest câine cu siguranţă nu este fericit cu acel guler de protecţie, dar cel mai bun prieten al său este lângă el îndulcindu-i suferinţa! Această pisică adorabilă va rămâne lângă el până când se va face bine.

2. Ce faci acolo?

MagicDeceiver / Reddit

Acest utilizator reddit a dorit să ne arate cât de interesată este pisica de câinele lui. „Te iubesc, fratele meu mai mare”, a scris proprietarul plin de inspiraţie!

3. O îmbrăţişare cât o mie de cuvinte

Yummie4mytummie / Reddit

Aceasta pisică este atât de îndrăgostită de căţeluşul ei! Vrea doar să-l ţină aproape şi să nu-l lase niciodată să plece. Aceasta este cea mai frumoasă dovadă de prietenie.

4. Te iubesc

Pavelmok / Reddit

Acest duo câine-pisică este mult prea drăguţ! Priviţi cât de fericit e câinele că prietena lui se gudură şi îi mângâie blăniţa pufoasă. Asta e dragoste adevărată!

5. Doar al meu!

Mimi0726 / Imgur

Aceasta pisică a pus stăpânire pe căţelul ei favorit. Nu-l va lăsa să plece pentru nimic în lume! Însă nici lui nu-i displace, fiind un loc atât de confortabil pentru un somn bun.

6. Zâmbeşte la aparat!

41devx / Reddit

Fiecare pisică doreşte să fie surprinsă într-o ipostază cât mai plăcută, nu-i aşa? Şi ce poate fi mai frumos decât o poză alături de prietenul său Jack Russel. Celor doi cu siguranţă le place să atragă toate privirile.

7. Cel puţin unul dintre ei este fericit

TheBilalZafar / Reddit

Acest câine nu pare prea mulţumit, dar uitaţi-vă la zâmbetul pisicii! Ea este în extaz şi asta face ca fiecare secundă în preajma câinelui să merite. Stai nemişcat prietene, eşti un băiat bun!

8. Admirăm plaja

Ateart / Imgur

Această pereche ştie cu adevărat cum să se bucure de un moment special. După o plimbare romantică pe plajă, merită să te opreşti o clipă doar pentru a privi valurile lovindu-se de ţărm. Nu-i aşa că toţi ne dorim o astfel de întâlnire?

9. Muah!

LifeWithToby / Instagram

Această pisică are atât de multe săruturi de oferit! Îl iubeşte mult pe prietenul ei canin şi se pare că sentimentul este reciproc. Adorabil!

10. Bună tuturor!

Thee_earl / Reddit

Această imagine duce drăgălăşenia la un nivel complet nou. Pisica asta arată mai mult ca o pălărie decât ca un prieten! E nevoie de multă răbdare pentru a o dezlipi de unde s-a cocoţat, dar cu siguranţă ipostaza în care au fost surprinşi aduce tuturor zâmbete.

11. Hai să dormim

Tibor09 / Reddit

Ştii că te simţi confortabil în preajma cuiva când poţi să aţipeşti lângă el. Ei bine, aceste două animăluţe au adormit împreună! Cei doi cu adevărat se iubesc.

12. Hipnotizat

Mailey_thee-boston_pigcow / Instagram

Această pisică este complet hipnotizată de prietenul ei uriaş. Ochii ei sunt atât de mari. Această prietenie va dura o viaţă întreagă.

13. Ora de somn

Solomonkkm / Instagram

Cei doi arată atât de fericiţi împreună! Şi până la urmă, de ce nu ar fi? Acesta este un duo adorabil.

14. Cea mai bună pernă

Kitnado / Reddit

Oare pisica din imagine chiar ştie că dedesubtul ei este un câine? Sau crede că e doar o pernă cu totul specială?! Cu siguranţă confortul e cuvântul de ordine aici.

15. Pisoi oficial acceptat

NotMyRealName14 / Reddit

Proprietarul acestor animale era puţin îngrijorat de ceea ce se va întâmpla când pisoiul şi câinele se vor întâlni, dar cei doi se comportă exact ca nişte vechi prieteni! Să sperăm că micuţa felină nu va dispărea în adâncul blănii pufoase.

Singurul lucru mai drăguţ decât o pisică sau un câine este o pereche formată din cele două animale. Împreună, reuşesc să topească orice inimă!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?