LiveBiz
Câinele flămând îi îndrumă pe voluntari să-l salveze și pe prietenul său bolnav

Câinele flămând îi îndrumă pe voluntari să-l salveze și pe prietenul său bolnav

LiveBiz » Animale » Câinele flămând îi îndrumă pe voluntari să-l salveze și pe prietenul său bolnav

Câinii sunt fiinţe cu adevărat loiale, nu numai faţă de oameni, ci şi faţă de alţi semeni de-ai lor. Exemplare cu care stabilesc legături minunate de prietenie care pot dura o viaţă întreagă.

Este şi cazul unei acţiuni de salvare, ai cărei protagonişti i-au lăsat pe salvatori profund emoţionaţi văzând încă o dată inimile uriaşe pe care le au aceste animale.

Salvarea a avut loc în Cape Town, pe coasta de sud a Africii.

Fundaţia Side Walk Specials a primit un apel despre un câine care fusese abandonat în zona debarcaderului. Când voluntarii au ajuns acolo, şi-au dat seama că era într-o formă cumplită. Avea nevoie urgentă de cineva care să-i ofere o nouă casă şi să-l ajute să se refacă. Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, fundaţia a primit un nou apel în urma căruia şi-au dat seama că mai aveau mult de lucru.

Exact în acelaşi loc, cineva abandonase între timp un alt patruped. S-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au găsit o căţeluşă extrem de speriată, care nu se putea opri din tremurat. Câinele părea flămând şi îngrozit, dar când a înţeles că aceşti oameni sunt acolo pentru a-l ajuta, a decis să reacţioneze într-un mod uimitor.

„Am vrut să o scoatem de acolo, dar părea că vrea să ne arate ceva. Nu voia să plece fără prietena ei”.

Căţeluşa i-a ghidat cu înţelepciune pe salvatori în spatele unei maşini unde se afla un alt câine. Era vorba despre o prietenă care era la fel de înfometată şi îngrozită că şi ea. Salvatorii ştiau că nu le pot lăsa acolo.

„Câinii tremurau de frig. Erau bolnavi şi se apropia şi o furtună”.

Primul câine salvat din zona debarcaderului a fost foarte norocos şi mulţi oameni s-au oferit să-l ajute. Şi în cazul de fată, salvatorii au dorit să ia legătura din nou cu toţi aceşti oameni într-o încercare disperată de a salva vieţile acestor doi câini înspăimântaţi.

Fundaţia nu avea resurse pentru a acoperi cheltuielile medicale de care aveau nevoie cele două căţeluşe inseparabile.

Fundaţia aştepta un adevărat miracol, deoarece avea un termen limită pentru adopţie. Acela a fost momentul când un suflet caritabil a decis să facă un gest minunat, primindu-le cu braţele deschise pe cele pe care le-a numit apoi Hope şi Grace-Kelly.

Cele două căţeluşe au fost adoptate împreună, deoarece era evident pentru oricine că nu erau dispuse să se despartă.

După ce au trăit o vreme într-o casă de plasament, aceste căţeluşe prietenoase au fost adoptate. Acum fac parte dintr-o familie iubitoare în care mâncarea şi dragostea nu le vor lipsi niciodată.

„Lui Grace îi place să se joace. Ronţăitul pantofilor este activitatea ei preferată. Hope este mai liniştită şi iubeşte să fie răsfăţată. Acum fac parte dintr-o mare familie”.

Aceste căţeluşe adorabile au arătat că nu erau dispuse să-i abandoneze pe cei pe care îi iubeau cel mai mult!

Vă invităm să împărtăşiţi această poveste emoţionantă care arată cât de mult ştiu câinii să preţuiască o prietenie adevărată.

Ţi-a plăcut acest articol?