LiveBiz
Câinele îi dă o lecție usturătoare unui șofer care aruncă gunoiul pe stradă

Câinele îi dă o lecție usturătoare unui șofer care aruncă gunoiul pe stradă

LiveBiz » Animale » Câinele îi dă o lecție usturătoare unui șofer care aruncă gunoiul pe stradă

Se spune adesea că oamenii mai au multe de învăţat de la animale. Acest lucru se aplică cu siguranţă videoclipului de la sfârşitul articolului, unde un câine îi dă şoferului o adevărată lecţie de bună purtare!

Pe TikTok, utilizatorul @woowpets a distribuit un videoclip care înfăţişează un câine care îi dă o lecţie unui şofer care nu cunoaşte cele mai elementare reguli de bun simţ. După cum ştim cu toţii, strada nu sunt coşul nostru de gunoi şi este responsabilitatea noastră să aruncăm resturile în locurile special amenajate.

Şoferul lipsit de respect aruncă ceva din maşină direct pe stradă. Un câine care se apropia îl vede şi nu ezită o clipă. Prietenul cu patru picioare ridică gunoiul şi i-l aruncă înapoi în maşină!

De îndată ce îşi termină treaba, animalul blând continuă să-şi vadă calm de drum.

Deşi durează doar câteva secunde, videoclipul a devenit viral pe reţelele de socializare şi oamenii l-au lăudat mult pe prietenul blănos:

„Un exemplu pentru mulţi”, a scris un utilizator. „Oamenii ar trebui să meargă la şcoala de câini pentru a învăţa cum să se comporte”, a scris un altul.

Unii oameni se întreabă dacă totul a fost pus în scenă. Chiar dacă ar fi aşa, morala este una singură: nu aruncaţi niciodată gunoiul pe stradă sau în natură!

Urmăriţi videoclipul de mai jos:

@woowpets😱##petlover ##fyp ##bestfriend ##puppy ##tiktokdog ##foryou ##dog ##cute ##love ##foryourpage ##tiktokpet ##pet ##WalkYourWonderful

♬ original sound – sam aldridge

Ţi-a plăcut acest articol?