LiveBiz
Câinele izbucneşte în lacrimi de fericire după ce este salvat dintr-o piaţă de carne din China

Câinele izbucneşte în lacrimi de fericire după ce este salvat dintr-o piaţă de carne din China

LiveBiz » Animale » Câinele izbucneşte în lacrimi de fericire după ce este salvat dintr-o piaţă de carne din China

Lumea este plină de obiceiuri, culturi şi tradiţii diferite, dar în zilele noastre multe dintre acestea au ajuns să îşi piardă sensul din cauza metodelor crude care le însoţesc. Din păcate, în ţările asiatice precum China sau Coreea de Sud, există încă magazine dedicate vânzării cărnii de câine pentru consum uman.

Din fericire, societatea respinge din ce în ce mai mult acest tip de locaţii, deoarece numărul persoanelor care consideră câinii drept animale de companie este în continuă creştere.

Câţiva oameni din oraşul Kunming, China, căutau un căţeluş pierdut printre prăvăliile şi tarabele din piaţa Xiaobanqiao. Acolo au găsit câteva gâşte, alături de mulţi alţi câini care îşi aşteptau rândul pentru a fi sacrificaţi.

Cei 20 de patrupezi erau închişi în cuşti, într-un magazin care vindea carne de câine pentru consum…

Angajaţii se pregăteau să ucidă câinii şi să vândă un kilogram de carne pentru 7 euro. Din acest motiv, salvatorii au strâns echivalentul a peste 1.000 de euro pentru a cumpăra toţi câinii ce urmau să fie sacrificaţi.

Puii au fost duşi imediat la o clinică veterinară, cu scopul de a se verifica atât starea de sănătate fizică, cât şi emoţională a fiecăruia dintre ei.

Cu toate acestea, s-a petrecut ceva în timpul consultului, care a atras în mod deosebit atenţia grupului de salvare… Un Golden Retriever, care tremurase de frică la fel ca toţi ceilalţi câini, a început să plângă când a fost scos din cuşcă.

Câinele a simţit teroare şi teamă în locul oribil din care a fost salvat. Dar când a fost eliberat, căţelul a început să verse lacrimi de fericire, în timp ce dădea bucuros din coadă.

Privirea lui plină de lacrimi de recunoştinţă este ceva cu adevărat emoţionant! Este o scenă care a impresionat deja mii de oameni în întreaga lume.

Din fericire, câinii nu se confruntau cu probleme de sănătate şi au fost adoptaţi rapid. Fără îndoială, o salvare care i-a făcut pe toţi să fie mândri de reuşita lor.

Să sperăm că aceste pieţe de carne se vor închide o dată pentru totdeauna… Dar până atunci, niciun animal nu trebuie să mai sufere!

Distribuiţi această poveste cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?