LiveBiz
Pisoiul vagabond aştepta nerăbdător ca patrupedul vecinilor să se joace în fiecare zi cu el: acum cei doi sunt inseparabili

Pisoiul vagabond aştepta nerăbdător ca patrupedul vecinilor să se joace în fiecare zi cu el: acum cei doi sunt inseparabili

LiveBiz » Animale » Pisoiul vagabond aştepta nerăbdător ca patrupedul vecinilor să se joace în fiecare zi cu el: acum cei doi sunt inseparabili

Animalele ştiu uneori să ne surprindă cu comportamente incredibile şi semnificative pe care rareori le întâlnim la oameni. Este cu adevărat un mare noroc să ai ocazia să adopţi un câine sau o pisică şi să-i faci pe aceşti prieteni cu patru picioare să devină parte integrantă a vieţii şi a familiei.

Iubirea necondiţionată, modul în care reuşesc să ne înveselească şi să ne transforme chiar şi cele mai întunecate momente în clipe unice sunt cu siguranţă lucruri care ne schimba viaţa în bine. Aşa s-a întâmplat şi în cazul femeii despre care urmează să vă povestim, şi care a primit de ziua ei un căţeluş Pinscher foarte drăguţ, numit Taco.

Pentru Delfina, din Roma, Italia, Taco a reprezentat un cadou plin de afecţiune şi o sursă de energie fără precedent. Micul câine, însă, nu a putut să ofere dragostea şi prietenia sa doar femeii şi soţului ei, ci şi unui alt animal, cu care a stabilit o relaţie cu totul specială.

imagine: Delfina Plaja / Facebook

Într-o zi, în timp ce Delfina îl scosese pe Taco la plimbare, un pisoi rătăcit şi-a făcut apariţia de sub o maşină, intrigat de câinele mic.

Cu mult curaj, pisoiul a început să-l urmeze pe Taco, arătând în mod evident că se afla în căutarea atenţiei şi afecţiunii. Aşadar, de fiecare dată când Delfina îl lua pe Taco la plimbare, pisoiul îi aştepta şi, cu promptitudine, ieşea de sub maşină pentru a încerca să socializeze. Încetul cu încetul şi spre surprinderea femeii, cele două animale au pus bazele unei prietenii de invidiat.

Pisoiul, despre care s-a aflat mai târziu că îşi avea adăpostul într-un garaj din apropiere, unde era hrănit de un vecin, a devenit din ce în ce mai sigur şi mai curios. Taco, la rândul său, a început să răspundă cererilor de prietenie, atât de mult, încât proprietara a înţeles că vrea să iasă şi să se joace cu pisoiul, făcând din ce în ce mai dificilă întoarcerea acasă de la plimbare.

imagine: tnt_dog_and_cat / Instagram

Într-o zi ploioasă, Delfina a văzut pisoiul înspăimântat şi ud până la piele şi a decis să ia acasă. Din acea zi, prietenia cu Taco a devenit cu adevărat simbiotică şi emoţionantă. Pisoiul s-a simţit imediat liniştit în prezenţa lui Taco, iar cei doi au devenit atât de nedespărţiţi, încât au ajuns să împartă chiar şi castronul cu apă.

Astfel, Delfina şi soţul ei nu au putut să nu-l întâmpine cu o imensă afecţiune pe Tequila, pisoiul vagabond, care devenise acum un nou membru fericit al familiei!

Ţi-a plăcut acest articol?