LiveBiz
Câinele loial refuză să abandoneze trupul neînsufleţit al proprietarului său care a murit pe stradă

Câinele loial refuză să abandoneze trupul neînsufleţit al proprietarului său care a murit pe stradă

LiveBiz » Animale » Câinele loial refuză să abandoneze trupul neînsufleţit al proprietarului său care a murit pe stradă

Viaţa pe stradă nu este uşoară pentru nimeni; nici animalele şi nici oamenii nu sunt scutiţi din a se confrunta cu cele mai cumplite întâmplări. În plus, nimeni nu ar trebui să trăiască în sărăcie, dar în această lume inegalitatea este încă la putere.

Numai în inimile generoase diferenţele sunt răsturnate cu orice preţ. Aşa a simţit şi Capullo, un căţeluş loial care nu s-a separat de omul său nici după ce a văzut că a murit.

Această poveste de dragoste necondiţionată s-a petrecut în Argentina. Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza hipotermiei.

De parcă întâmplarea nu ar fi fost suficient de dureroasă, atitudinea fidelă a animalului de companie a frânt inimile tuturor. Acest prieten cu blană a stat la căpătâiul proprietarul decedat ore în şir, până când autorităţile ausosit pentru a ridica trupul neînsufleţit.

O scenă cu adevărat impresionantă.

După ce bărbatul a decedat, nu a existat nicio modalitate de a-l determina pe câinele fidel să părăsească zona. Impresionaţi peste măsură, vecinii au vrut să-i ofere suficient spaţiu şi timp pentru a-şi lua rămas bun.

Dar câinele a rămas fidel proprietarului său până în ultimul moment. Părea confuz pentru că prietenul său uman nu s-a trezit, câinele fiind singurul care i-a ţinut companie tânărului în acea noapte.

Povestea a atins atât de multe inimi, încât localnicii din regiune au decis să-l adopte Capullo. De acum încolo îşi vor asuma responsabilitatea şi nu îl vor abandona pe stradă. Aceşti oameni nu vor pentru nimic în lume ca patrupedul să aibă aceeaşi soartă ca cea a proprietarului său şi sunt dispuşi să compenseze toată durerea pe care a suferit-o.

Fără îndoială, Capullo este un adevărat exemplu al loialităţii şi dragostei, două sentimente minunate care sălăşluiesc doar în inimile câinilor.

Ţi-a plăcut acest articol?