LiveBiz
Reacţia căţeluşei PitBull când este luată din adăpost şi îşi dă seama că în sfârşit merge acasă

Reacţia căţeluşei PitBull când este luată din adăpost şi îşi dă seama că în sfârşit merge acasă

LiveBiz » Animale » Reacţia căţeluşei PitBull când este luată din adăpost şi îşi dă seama că în sfârşit merge acasă

Atunci când Matilda a ajuns la Douglas County Shelter Animal, personalul a observat imediat ceva cu totul special la ea: căţeluşa era mereu fericită.

Acest lucru a surprins voluntarii de la adăpost, deoarece primele luni de viaţă ale Matildei nu au fost deloc uşoare. Matilda avea vreo două luni şi toată această perioadă şi-a petrecut-o hoinărind în căutarea hranei pe străzile din Georgia.

Când Douglas County Animal Shelter a salvat-o, căţeluşa avea viermi în stomac şi pielea ei era foarte iritată. Dar, cu toate că nu era perfect sănătoasă, coada Matildei nu se oprea niciodată.

Satina Sanders via Facebook

Santina Sanders, voluntară la Douglas County Shelter Animal, a împărtăşit un videoclip pe pagina ei de Facebook, care o înfăţişează pe Matilda dând energic din coadă.

„Ne-a oferit cele mai dulci sărutări”, a declarat Santina Sanders pentru The Dodo. „S-a dovedit a fi cel mai drăgălaş animal pe care l-am întâlnit vreodată.”

Posted by Santina Sanders on Friday, August 18, 2017

Sanders nu a fost singura persoană care a observat cât de drăgălaşă era Matilda – reprezentanţii grupului de salvare Pibbles & More Animal Rescue s-au îndrăgostit de asemenea iremediabil de ea. Teresa Bowles-Chiofalo, una dintre coordonatoarele grupului, a decis să ia căţeluşa adorabilă din adăpost şi să o transfere într-un cămin temporar.

Bowles-Chiofalo s-a deplasat la adăpost pentru a o lua pe Matilda. Căţeluşa era atât de încântată să plece – încât coada ei nu s-a oprit nici măcar pentru o secundă timp de o oră şi jumătate, atâta cât a durat deplasarea cu maşina!

„Definiţia cuvântului ‘bucurie’ în dicţionar este: ‘substantiv: sentiment de mare mulţumire şi de satisfacţie sufletească’ Iar imaginea cea mai potrivită lângă definiţia din dicţionar poate fi Matilda. Ea reprezintă bucuria în cea mai pură formă”, au scris cei de la Pibbles & More Animal Rescue pe Facebook.

Pibbles & More Animal Rescue via Facebook

Bowles-Chiofalo a lăsat-o pe Matilda în siguranţă în grija unei familii temporare. Kerrie Rich, cea care avea să se ocupe de ea, s-a îndrăgostit imediat de căţeluşă.

„Dă din codiţă atât de tare, încât ajunge să meargă strâmb”, povesteşte Rich.

Pibbles & More Animal Rescue – PMAR GA via Facebook

Există un singur lucru care Matildei nu-i place deloc: să poarte zgardă. Rich a încercat să-i pună o mică zgardă Matildei, dar în clipa următoare coada ei s-a oprit pentru prima oară. Rich s-a dat seama că pielea căţeluşei era încă iritată şi i-a dat-o imediat jos.

Pibbles & More Animal Rescue – PMAR GA via Facebook

În afară de zgardă, Matilda îndrăgeşte totul la noua sa locuinţă. Îi place să doarmă alături de frăţiorul ei mai mare şi să se joace cu jucăriile ei favorite. Preferă, de asemenea, să-şi petreacă timpul alături de vecinii mamei sale adoptive!

 

I get to live across the street from these 2 beauties <3 So…when foster mom heads outta town, guess who gets to babysit!
Matilda and Belle @ www.pmarinc.org

Posted by Pibbles & More Animal Rescue-PMAR GA on Thursday, October 5, 2017

Matilda îşi ajută uneori fratele uman la teme. Este posibil să nu înţeleagă problemele de matematică, dar se descurcă de minune să ofere sprijin moral.

Pibbles & More Animal Rescue – PMAR GA via Facebook

Rich încearcă să surprindă pe film comportamentul hazliu al Matildei, dar căţeluşa devine prea entuziasmată în prezenţa camerei video.

„E atât de amuzantă, încât aş vrea să pot filma totul”, mărturiseşte Rich. „Dar de îndată ce scot telefonul, ea sare direct pe mine!”

Pibbles & More Animal Rescue – PMAR GA via Facebook

Matilda este o adevărată explozie de bucurie care luminează vieţile tuturor celor pe care îi întâlneşte. Acest pui adorabil merită din plin să aibă parte de tot binele din lume.

Distribuiţi acest articol pe Facebook tuturor celor care iubesc animalele.