LiveBiz
Orfan şi la un pas de moarte, căţeluşul PitBull este adoptat de o pisică şi supravieţuieşte

Orfan şi la un pas de moarte, căţeluşul PitBull este adoptat de o pisică şi supravieţuieşte

LiveBiz » Animale » Orfan şi la un pas de moarte, căţeluşul PitBull este adoptat de o pisică şi supravieţuieşte

Când Norland, un biet pui de PitBull, a fost găsit de voluntarii „Cleveland Animal Protective League”, el era într-o stare deplorabilă.

Căţeluşul abandonat era acoperit de muşte, foarte slăbit şi avea mare nevoie de mama sa pentru a supravieţui. Situaţia lui Norland s-a agravat abia când a fost transferat la adăpost.

Odată ajunşi la adăpost, voluntarii au întâmpinat dificultăţi în hrănirea puiului în vârstă de câteva zile. Atunci Lurlene, o mama-pisică din adăpost, a văzut căţelul. Aceasta i-a simţit imediat starea gravă de sănătate şi s-a oferit cu nerăbdare să îl adopte! Voluntarii au fost surprinşi când Lurlene l-a luat din proprie iniţiativă pe Norland şi a început să aibă grijă de el!

În următoarele câteva zile, Lurlene s-a ocupat de căţeluş zi şi noapte.

A urmărit vigilentă când voluntarii i-au oferit o formulă suplimentară de lapte pentru nutriţie. Mulţumită instinctelor materne ale lui Lurlene, Norland a prins putere şi a primit a doua şansă la viaţă!

Adăpostul a anunţat că Norland, Lurlene şi pisoii ei sunt bine acum. Norland între timp a crescut şi chiar dacă dimensiunea lui este net superioară atât pisicii cât şi fraţilor săi vitregi, acest lucru nu-l împiedica cu nimic să rămână în continuare un copil ascultător care foloseşte corect litiera.

Este o bucurie imensă că acum toţi trăiesc împreună ca o mare familie fericită!

Ţi-a plăcut acest articol?