LiveBiz
Câinele pierdut se reîntâlneşte cu micul său om care nu a încetat niciodată să întrebe despre el

Câinele pierdut se reîntâlneşte cu micul său om care nu a încetat niciodată să întrebe despre el

LiveBiz » Animale » Câinele pierdut se reîntâlneşte cu micul său om care nu a încetat niciodată să întrebe despre el

Prietenia dintre un animal și un copil este una dintre cele mai sincere, mai frumoase și mai trainice sentimente de pe Pământ. Indiferent cât de mult timp trece sau ce experiențe au de împărtăşit, se vor iubi mereu necondiționat, până când soarta îi va aduce din nou împreună în cele mai calde îmbrățișări.

Acesta este şi cazul protagoniştilor următoarei poveşti care se cunoșteau de când erau mici.

Aşa s-a întâmplat cu micuţul Elías Neto, acum în vârstă de cinci ani. El a refuzat să accepte pierderea celui mai bun prieten al său cu patru picioare, chiar dacă trecuseră mai bine de doi ani de la dispariţia sa.

Eduardo Barros este tatăl lui Elías şi stăpânul lui Ikki, câinele căruia îi plăcea să meargă seara prin cartierul Mocambinho, în zona de nord a Teresinei, Brazilia – până când nu s-a mai întors. Pe atunci avea deja doi ani şi crescuse alături de cel mai bun prieten uman al său, Elías.

Cei doi prieteni erau de nedespărţit.

„Obişnuiam să-l las să se plimbe singur în vecinătate, dar într-una dintre nopţi, a mers mai departe şi nu s-a mai întors niciodată”, povesteşte Eduardo.

Familia lui Ikki îşi pierduse orice speranţă de a-l găsi din nou după ce a dispărut fără urmă. Dar după mai bine de un an, a apărut în sfârşit o rază de speranţă în viaţa lor, în special a lui Elías.

„Fiul meu îmi spunea mereu că îi lipseşte Ikki. Oamenii se uitau ocazional prin cartier după el, unii spunând că văzuseră un câine similar, dar nu-i făcuseră niciodată o fotografie. Am crezut că nu-l voi mai găsi”, a spus bărbatul.

Din fericire, o persoană l-a văzut pe Ikki pe stradă şi i-a făcut câteva poze, împărtăşind imaginile pe grupurile de adopţie a animalelor.

Fotografiile au ajuns şi la Eduardo care a observat cu uimire că patrupedul său iubit se afla la aproximativ 3 kilometri de casa lui.

„Am vorbit cu fratele meu şi am plecat să-l căutăm. O să locuiască din nou acasă la mama mea. Îl las pe fiul meu acolo în fiecare zi, de aceea îmi este mai uşor aşa”, spune Eduardo.

Când Ikki s-a întors acasă, a intrat şi s-a lungit pe terasă, de parcă nu ar fi fost niciodată departe de familia sa, care l-a primit cu multe alinturi şi zeci de îmbrăţişări călduroase.

Cel mai important lucru este că Ikki este acum în siguranţă în casa lui şi în prietenia bunului său prieten Elías, care nu şi-a pierdut niciodată speranţa că-l va putea îmbrăţişa încă o dată. Felicitări pentru această pereche de micuţi adorabili!

Această poveste este cel mai bun exemplu că nu trebuie să renunţăm niciodată la speranţa că ne vom reîntâlni cu cei dragi.

Ţi-a plăcut acest articol?