LiveBiz
Poliţistul strânge câinele K9 de gât pentru a-l pedepsi. Nu ştia că gestul său este înregistrat pe ascuns

Poliţistul strânge câinele K9 de gât pentru a-l pedepsi. Nu ştia că gestul său este înregistrat pe ascuns

LiveBiz » Animale » Poliţistul strânge câinele K9 de gât pentru a-l pedepsi. Nu ştia că gestul său este înregistrat pe ascuns

Un ofiţer de poliţie din Hammond, Indiana, se confruntă cu reacţia de dezaprobare a cetăţenilor, după ce un videoclip care îl înfăţişează abuzându-şi câinele K9 a devenit viral.

Echipajul special pregătit pentru identificarea substanţelor stupefiante a fost solicitat într-o parcare pentru a cerceta un automobil care se presupunea că transportă droguri.

Acest videoclip a fost filmat de un vecin care a observat că ofiţerul se poartă ciudat cu docilul său partener K9.

În videoclip, îl putem vedea pe poliţist apucând câinele K9 de gât şi învârtindu-l în aer. Surprins de gestul partenerului său uman, câinele se luptă să respire. Ofiţerul continuă apoi să folosească lesa pentru a-şi lovi câinele, fără să arate nici măcar o urmă de milă.

Iubitorii de animale sunt mâhniţi şi şocaţi de gestul brutal al acestui ofiţer. După ce mai multe persoane s-au prezentat să critice departamentul de poliţie şi să solicite explicaţii, un reprezentant al poliţiei din Hammond a dezvăluit că ofiţerul în cauză doar a vrut să-şi pedepsească patrupedul pentru că a ignorat comenzile primite. Cercetările continuă.

Departamentul este de acord că acţiunile ofiţerului sunt inacceptabile şi incompatibile cu fişa postului. În consecinţă, câinele K9 a fost retras din îngrijirea ofiţerului, care a fost suspendat temporar şi este cercetat în libertate.

Distribuiţi acest articol dacă susţineţi lupta împotriva abuzului asupra animalelor.

Ţi-a plăcut acest articol?