LiveBiz
Căprioara întâlneşte un om de zăpadă care îi bloca drumul şi „se ocupă” de el făcând ceea ce face cel mai bine orice căprioară

Căprioara întâlneşte un om de zăpadă care îi bloca drumul şi „se ocupă” de el făcând ceea ce face cel mai bine orice căprioară

LiveBiz » Animale » Căprioara întâlneşte un om de zăpadă care îi bloca drumul şi „se ocupă” de el făcând ceea ce face cel mai bine orice căprioară

Cei care trăiesc în zona de munte ştiu cel mai bine cât de grele pot fi iernile. Răcirea vremii şi zăpada căzută în cantităţi mari duc adesea la temperaturi sub zero grade şi drumuri dificil de parcurs.

Totuşi, unele lucruri pe timp de iarnă rămân neafectate de frig. În special, familiile care locuiesc la ţară sunt obişnuite să vadă căprioare în jurul şi pe proprietăţile lor.

În timp ce se plimba pe un câmp acoperit în întregime cu zăpadă, o căprioară avea speranţa că va mai găsi măcar un fir de iarbă pentru a-şi potoli foamea.

Căutările sale se apropiau însă de final şi nimic nu părea să-i suscite interesul, până când a zărit o „creatură” foarte ciudată.

The Dodo / Youtube

Într-un videoclip care stârneşte zâmbetul tuturor, o căprioară întâlneşte în drumul ei un obstacol neobişnuit.

La început, simpaticul animal este puţin ezitant. Se apropie cu prudenţă, dând târcoale acestui om de zăpadă şi în scurt timp îşi dă seama că acesta nu reprezintă o ameninţare.

Curiozitatea învinge teama, iar căprioara decide să se apropie mai mult pentru a-l studia cu atenţie.

Asemenea multor oameni de zăpadă şi acesta are un nas din morcov. Dacă ar fi ştiut ce surpriză delicioasă o aşteaptă aici, cu siguranţă ar fi venit mai devreme!

The Dodo / Youtube

Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru ca adorabila creatură să facă ceea ce face cel mai bine orice căprioară.

În primul rând să adulmece, acţiune care o face să devină puţin prea curioasă şi nasul cade imediat de pe faţa omului de zăpadă. Al doilea pas a fost savurarea morcovului.

După un moment însă, căprioara a observat ceva incredibil. Studiind cu atenţie omul de zăpadă, s-a simţit atrasă şi de părul acestuia: o porţie triplă de legume delicioase!

După cum se poate vedea, omul de zăpadă avea tot părul făcut din morcovi!

The Dodo / Youtube

Nu durează mult şi o altă căprioară îşi face apariţia la locul cu pricina.

Din nefericire, nu mai era loc şi pentru aceasta, surata sa fiind hotărâtă să nu plece de aici până când nu termina tot ceea ce era de mâncat.

Videoclipul a fost vizionat de peste două milioane de ori şi face deliciul tuturor, indiferent de vârsta celui care îl urmăreşte.

În cazul în care această întâmplare v-a adus un zâmbet pe chip, distribuiţi articolul cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?