LiveBiz
Căţeluşul gigant şi noul său frate canin au devenit prieteni atât de buni, încât nu pot sta nicio clipă separaţi

Căţeluşul gigant şi noul său frate canin au devenit prieteni atât de buni, încât nu pot sta nicio clipă separaţi

LiveBiz » Animale » Căţeluşul gigant şi noul său frate canin au devenit prieteni atât de buni, încât nu pot sta nicio clipă separaţi

Katie Becattini a vrut să adopte un al doilea câine dintr-un adăpost. Cu toate acestea, avea o mare grijă: celălalt câine al său, Tuck. Femeia se temea că cei doi masculi nu se vor înţelege… Din fericire, nici că ar fi putut greşi mai mult !

„Tuck a fost şi este încă foarte ataşat de mine”, povesteşte Becattini. „Oriunde merg, vine şi doarme cu mine noaptea”.
Cățelușul gigant nu părăseste partea fratelui său mai mare.

În luna ianuarie, Katie şi iubitul ei au mers la o expoziţie pentru animale de companie salvate, organizată în Oaks, Pennsylvania. Acolo, un adăpost promova 11 câini de munte din Pirinei, care aveau nevoie de case pentru totdeauna.

A fost dragoste la prima vedere

Katie şi iubitul ei au ajuns să îndrăgească în mod special un căţeluş: cel mai mare şi mai drăguţ din grup, pe care l-au numit ulterior Beau. Când Tuck l-a cunoscut pe noul membru al familiei, el a reacţionat într-un mod la care Katie nici nu s-ar fi gândit vreodată.

„Tuck nu părea deloc deranjat”, a spus Katie. „Nu l-am luat în braţe, dar nici nu am fost indiferentă faţă de el”. Cu toate acestea, dezinteresul lui Tuck s-a transformat rapid în altceva. Când Beau a ajuns să locuiască cu familia sa, acesta s-a ataşat imediat de Tuck.

„Beau era obsedat de Tuck”, a spus Katie. „Încă din prima zi, a început să-l urmeze şi era în stare să plângă dacă Tuck nu era lângă el”.

„Temerile mele de a avea un al doilea câine au dispărut rapid”, a adăugat ea.

Deşi era doar un căţeluş, Beau era mult mai mare decât Tuck şi îi plăcea să se înghesuie alături de noul său frate mai mare. De fapt, făcea acest lucru în fiecare zi!

„Există poze cu Beau îmbrăţişându-l pe Tuck şi întinzându-se deasupra lui”, a spus Katie.

Lui Katie îi convenea de minune să vadă frumoasa prietenie dintre Tuck şi Beau şi drept urmare grijile ei iniţiale au dispărut.

„Cred că este grozav modul în care doi câini, care sunt atât de diferiţi ca talie, să ajungă să fie prieteni atât de buni.”, a spus Katie. „Sunt doi patrupezi deosebiţi”.

Fără îndoială, o familie foarte fericită şi mai presus de toate, unită!

Ţi-a plăcut acest articol?