LiveBiz
Căţeluşul rănit aude voci şi cu ultimele puteri aleargă spre oameni pentru a cere ajutorul

Căţeluşul rănit aude voci şi cu ultimele puteri aleargă spre oameni pentru a cere ajutorul

LiveBiz » Animale » Căţeluşul rănit aude voci şi cu ultimele puteri aleargă spre oameni pentru a cere ajutorul

Auzind voci în apropiere şi ştiind că are nevoie de ajutor, un mic patruped vagabond a făcut tot posibilul să ajungă în preajma oamenilor.

Suportând cu greu durerile provocate de rănile de pe micul său corp, bietul căţel şi-a făcut apariţia dintr-o curte învecinată. Avea doar câteva săptămâni şi nimeni nu ştia ce se întâmplase cu mama lui sau ce anume îi provocase asemenea răni…

Salvatoarea ridică căţelul şi îşi dă seama că nu este doar rănit, ci şi subnutrit.

Probabil a fost nevoit să se descurce singur câteva zile. Imaginaţi-vă cât de speriat trebuie să fie acest micuţ! Din păcate este rănit, dar ce bine că a găsit ajutor. La o vârstă atât de fragedă, a înţeles că nu se poate descurca singur.

Căţeluşul era grav înfometat! În timp ce îi oferă o porţie de lapte, salvatoarea îşi dă seama că este infestat cu purici. Cu siguranţă este şi anemic. Bietul pui!

Fără să stea pe gânduri, salvatoarea începe să îi cureţe rănile. Este momentul când îşi dă seama că una dintre ele era deja infestată cu larve.

Pentru a le elimina foloseşte o pulbere specială, apoi îi pansează rănile. Probabil că se simte incomod cu toate acele pansamentele şi protestează puţin. Dar cel mai important acum este să-i menţină rana curată şi uscată.

În timp ce puiul este tratat, un alt salvator reuşeşte să îi găsească fraţii! Din păcate, mama lor nu este nicăieri. Ceva s-a întâmplat cu ea sau căţeluşii au fost abandonaţi de un om fără inimă care nu şi-i dorea.

Beneficiind de multă atenţie, căţelul face progrese extraordinare. Este uimitor ce poate face un tratament medical adecvat combinat cu multă dragoste. După cum puteţi vedea, el este cu adevărat un mare iubitor al noului său castron cu mâncare!

Rana căţeluşului este aproape complet vindecată, iar salvatoarea sa îl pregăteşte pentru adopţie. În curând, va fi suficient de mare pentru a-şi găsi un cămin permanent. Există multe persoane interesate să adopte întreaga familie de căţeluşi!

Este o bucurie imensă că acest micuţ şi-a dat seama că nu poate supravieţui fără ajutorul oamenilor. Urmăriţi uimitoarea sa salvare în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi această poveste impresionantă de salvare cu familia şi prietenii!

Ţi-a plăcut acest articol?