LiveBiz
După un grav accident de maşină, câinele are grijă de stăpânul său 40 de ore până la sosirea ajutoarelor

După un grav accident de maşină, câinele are grijă de stăpânul său 40 de ore până la sosirea ajutoarelor

LiveBiz » Animale » După un grav accident de maşină, câinele are grijă de stăpânul său 40 de ore până la sosirea ajutoarelor

Lumea este plină de câini curajoşi şi de fiinţe umane care au nevoie să fie salvate. Un câine ştie să-şi arate afecţiune şi să întoarcă toată dragostea pe care a primit-o de la stăpânul său. Prin urmare, este bine cunoscut faptul că patrupezii pot identifica o situaţie periculoasă mai bine decât orice om şi că de multe ori încearcă să ne avertizeze cu privire la anumite circumstanţe.

Sako este un Ciobănesc negru foarte inteligent, care a salvat literalmente viaţa stăpânului său, Joseph, în vârstă de 16 ani, care se afla într-o maşină alături de o mătuşă, un văr şi un prieten în timpul unei călătorii către casă. La un moment dat, maşina a derapat, prăbuşindu-se într-o râpă. Din păcate, toată lumea a fost ucisă, cu excepţia lui Joseph, care a rămas în viaţă în mod miraculos, în mare parte datorită intervenţiei lui Sako.

Sursa

Imagine: Youtube / Purina Canada

Singurii care au rămas în viaţă au fost Joseph şi bunul său prieten, Sako, Ciobănescul German care i-a fost alături încă din copilărie. Joseph a povestit că a adormit pe bancheta din spate şi s-a trezit brusc, neînţelegând cu adevărat ce se întâmplă. După impactul teribil, Joseph îşi aminteşte doar că s-a trezit incapabil să se mişte (băiatul suferise multiple fracturi); aşa că s-a ghemuit de durere lângă Sako, încercând să reziste.

Imagine: Youtube / Purina Canada

Câinele nu l-a abandonat nicio clipă: a stat lângă el 40 de ore, până când verişorul lui Joseph, după aproape 2 zile de căutări, a reuşit să-i găsească. În cele 40 de ore foarte lungi, Sako a făcut totul pentru a-l linişti pe stăpânul său: i-a adus beţişoare de lemn pentru a aprinde un foc mic (din fericire Joseph avea o brichetă cu el), l-a ajutat să se hidrateze trăgând cu dinţii o sticlă de apă ce se afla în portbagaj, şi, în cele din urmă, l-a protejat de atacul animalelor sălbatice.

În acele ore lungi, Joseph îşi aminteşte că a auzit urletele unor animale, probabil coioţi. Sako nu a ezitat să meargă şi să se lupte cu ei. După un timp, câinele s-a întors la Joseph, dar de data aceasta rănit în zona gâtului: singura scenă la care tânărul supravieţuitor a putut să mai asiste.

Imagine: Youtube / Purina Canada

Fără reacţia acestui câine curajos, poate că povestea nu ar fi avut sfârşitul fericit pe care îl merita.

Ţi-a plăcut acest articol?