LiveBiz
Fata plânge de bucurie atunci când părinţii adoptă câinele din adăpostul unde ea lucra ca voluntară

Fata plânge de bucurie atunci când părinţii adoptă câinele din adăpostul unde ea lucra ca voluntară

LiveBiz » Animale » Fata plânge de bucurie atunci când părinţii adoptă câinele din adăpostul unde ea lucra ca voluntară

Hallee Fuqua este una dintre numeroasele fete care, încă de la o vârstă fragedă, le-a cerut părinţilor permisiunea de a avea un câine. Cu toate acestea, mama şi tatăl îi spuneau întotdeauna că va primi un câine de Crăciun, însă doar după ce termină liceul. Aşa că Hallee a trebuit să renunţe la ideea de a avea un animal de companie în viitorul apropiat şi, ca alternativă, s-a oferit voluntară la un adăpost (Humane Society of Stillwater) unde a putut să capete experienţă şi să se bucure de compania prietenilor cu patru picioare. Cât despre părinţii ei, credeţi că s-au ţinut cu adevărat de cuvânt?

Imagine: Youtube / Lance Fuqua

Probabil ca Halle nici nu mai spera la acest lucru – până într-o zi când a deschis uşa casei şi l-a văzut pe tatăl ei ghemuit şi ţinând un câine, moment în care ochii i s-au umplut de lacrimi. Acest câine nu era un patruped oarecare, ci era prietenul ei cel mai bun!

La scurt timp după ce începuse voluntariatul la adăpost, Rambo, Labradorul ciocolatiu care se afla acum în braţele tatălui său, devenise „favoritul” ei. Rambo fusese salvat de pe străzi şi era deja în grija adăpostului, iar legătura incredibilă pe care o formase cu Halle era evidentă.

Imagine: Youtube / Lance Fuqua

Părinţii fetei erau conştienţi de legătura specială dintre fiica lor şi acest câine şi mai ştiau, de asemenea, ca Halle era dornică să-şi termine liceul. Chiar şi Crăciunul părea prea departe pentru îndeplinirea dorinţei mult aşteptate, aşa că părinţii au decis să ofere cadoul în avans.

Reacţia lui Halle este cu adevărat de nepreţuit: plânge de bucurie în timp ce îşi îmbrăţişează prietenul cu patru picioare, care la rândul său este extrem de fericit să o revadă!

Ţi-a plăcut acest articol?