LiveBiz
Toată lumea a fost împotriva relaţiei lor: după 23 de ani de căsnicie sunt încă aici pentru a-şi demonstra adevărata dragoste

Toată lumea a fost împotriva relaţiei lor: după 23 de ani de căsnicie sunt încă aici pentru a-şi demonstra adevărata dragoste

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Toată lumea a fost împotriva relaţiei lor: după 23 de ani de căsnicie sunt încă aici pentru a-şi demonstra adevărata dragoste

Toată lumea poate să confirme că dragostea nu ţine cont preconcepţii, aşteptări sau de vreun calcul matematic: ea se manifestă în moduri neaşteptate până când cineva îşi dă seama că a găsit acea persoană alături de care îşi va petrece tot restul vieţii. Când se întâmpla acest lucru, nimic nu poate sta în calea iubirii.

Povestea de dragoste a lui Maryanne şi Tommy este încă o dovadă a acestui fapt: ambii suferind de sindrom Down, s-au căsătorit în ciuda opoziţiei familiilor lor şi a altor persoane. 23 de ani mai târziu, îşi sărbătoresc aniversarea nunţii, reamintind că dragostea poate depăşi orice obstacol.

Maryanne şi Tommy s-au întâlnit în 1994 la un centru de studii frecventat de tinerii cu dificultăţi de învăţare. Ceva s-a înfiripat imediat între ei, dar amândoi erau prea timizi pentru a face primul pas. Au ezitat mai mult de un an să se întâlnească, până când Tommy nu a mai putut rezista.

Într-o zi s-a prezentat în faţa lui Maryanne cu un inel de jucărie, dar cu o propunere reală: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?” – a întrebat-o el. Mary spune că nu a înţeles mai nimic în acel moment, dar a spus „Da”, pentru că asta i-a dictat inima.

Încă de la început, povestea lor de dragoste nu a fost uşoară: familiile lor nu au fost de acord cu faptul că se întâlneau, ajungând să se opună ferm când au aflat de căsătorie. În plus, în oraşul în care locuiau, circulau o mulţime de zvonuri false despre ei.

Dar Tommy şi Mary erau prea îndrăgostiţi pentru a fi interesaţi de orice altceva decât de frumoasa lor poveste. Împotriva voinţei tuturor, au ajuns să-şi unească destinele prin legătura sacră a căsătoriei.

A fost o zi minunată pentru tânărul cuplu, care probabil nu avea habar că era doar începutul unei îndelungate relaţii amoroase.

Mary şi Tommy sunt împreună de peste 20 de ani: tocmai au sărbătorit 23 de ani şi sunt îndrăgostiţi ca în prima zi. Se iubesc, se respectă şi se susţin reciproc. Sora lui Mary recunoaşte că cei doi se înţeleg foarte bine: „sunt oameni buni, fără vreo urmă de răutate. Este întotdeauna o plăcere să te afli în prezenţa lor.”

Din păcate, Tommy a descoperit recent că are un început de Alzheimer: în ciuda tuturor greutăţilor ce vor urma, nu vrea să cedeze şi e hotărât să înfrunte viaţa cu acelaşi zâmbet cu care a fermecat-o atât de mult pe Mary. În ceea ce o priveşte pe Mary, aceasta îl ajută în micile treburi zilnice: probabil că Tommy vă uita o mulţime de lucruri în timp, dar cu greu îşi va uita soţia.

Albumul lor foto este plin de momente petrecute împreună în deplină armonie. Nimeni nu ar fi pariat pe căsătoria lor, nici măcar pe faptul că ar putea trăi singuri. Dar Tommy şi Mary au făcut totul pentru a depăşi provocările vieţii şi bolii de care suferă.

Acum putem spune că ştim ce ingredient este responsabil pentru atâta fericire: dragostea.

Iubirea învinge întotdeauna!

Ţi-a plăcut acest articol?