LiveBiz
Tatăl îşi aruncă fetiţa nou-născută de pe o stâncă pentru că îşi dorea un băiat; Cu toate acestea ea supravieţuieşte

Tatăl îşi aruncă fetiţa nou-născută de pe o stâncă pentru că îşi dorea un băiat; Cu toate acestea ea supravieţuieşte

LiveBiz » Familie » Tatăl îşi aruncă fetiţa nou-născută de pe o stâncă pentru că îşi dorea un băiat; Cu toate acestea ea supravieţuieşte

Pentru cei mai mulţi dintre părinţi, venirea pe lume a unui copil este un moment special, încărcat cu multă dragoste şi emoţie.

Din păcate, lumea în care trăim este una care poate produce uneori momente de o cruzime neaşteptată şi reacţii inexplicabile, aşa cum veţi descoperi în următoarea poveste.

Ea detaliază evenimentele petrecute în luna octombrie 2018, când un tată nemulţumit din sudul Chinei şi-a luat fetiţa nou-născuta de la Magui Health Center, un spital din Guangdong şi a încercat să o omoare.

Vina ei? Faptul că nu s-a născut băiat.

Potrivit rapoartelor oficiale, tatăl, al cărui nume de familie este Li, dorea să aibă un fiu în locul unei fiice, aşa că şi-a luat fetiţa, a aşezat-o într-o pungă de nylon şi a fugit într-o zonă împădurită din apropiere.

Sursa: Shutterstock (Această imagine este doar pentru exemplificare, neavând legătură directă cu articolul)

Odată ajuns acolo, a aruncat-o de pe o stâncă şi a lăsat-o să moară.

Centrul medical a apelat de îndată poliţia pentru a raporta dispariţia copilului şi, în urma investigaţiilor, au apărut dovezi care conduceau către Li.

După ce a fost interogat, tatăl a recunoscut că şi-a aruncat fiica în încercarea de a scăpa de ea.

Ofiţerii de poliţie s-au grăbit spre locul faptei, coborând cu atenţie panta pentru a căuta un copil care, după informaţiile pe care le aveau, ar fi trebuit să fie decedat în urma căzăturii.

Pe măsură ce căutau, au auzit zgomote care i-au uimit cu adevărat: plânsetele unui copil care avea nevoie disperată de ajutor.

Cumva, căderea fetiţei a fost amortizată de ramurile copacilor şi, prin urmare, micuţa a supravieţuit. Salvatorii au găsit-o 30 de metri mai jos, prinsă între ramuri, dar din fericire, cu o stare generală bună.

Printr-un miracol, ea nu a suferit răni majore şi a fost transportată de urgenţă la spitalul din Guangdong pentru a primi îngrijiri. Odată ce lucrurile s-au clarificat şi starea ei de sănătate s-a stabilizat, fetiţa a fost returnată mamei sale fiind acum în siguranţă şi perfect sănătoasă.

Este de la sine înţeles că acţiunile lui Li nu au absolut niciun fel de scuză în această lume. Ce fel de tată ar putea face una ca asta propriului copil?

Distribuiți acest articol dacă doriți să trimiteți încurajări acestei fetiţe cu adevărat luptătoare!

Ţi-a plăcut acest articol?