LiveBiz
Frizerul deschide în miezul nopţii pentru ajuta urgent un câine: Ce se ascundea sub blana încâlcită 3 ore mai târziu?

Frizerul deschide în miezul nopţii pentru ajuta urgent un câine: Ce se ascundea sub blana încâlcită 3 ore mai târziu?

LiveBiz » Animale » Frizerul deschide în miezul nopţii pentru ajuta urgent un câine: Ce se ascundea sub blana încâlcită 3 ore mai târziu?

Într-o seară, Kari Falla, un frizer pentru animale de companie din Oviedo, Florida, răsfoia Facebook-ul înainte de a merge la culcare. În timp ce parcurgea secţiunea de noutăţi, a observat o postare despre un câine care a fost găsit în apropierea casei sale. Blana câinelui era foarte murdară şi încâlcită. Câinele avea nevoie de ajutor imediat, iar Falla ştia că este persoana perfectă care să-l ajute.

Kari i-a scris bărbatului care a găsit câinele că îl aşteaptă la salon pentru a îngriji patrupedul cum se cuvine. La miezul nopţii, Kari şi-a deschis uşile salonului şi a început imediat să se ocupe de bietul câine.

BGE Grooming via Facebook

Kari a fost şocată când a văzut starea deplorabilă a patrupedului:

„Era ud până la piele, infestat cu purici, şi prezenta o infecţie care se întinsese pe tot corpul”, a scris Kari pe pagina de Facebook a BGE.

„Mirosea teribil.”

BGE Grooming via Facebook

Kari a lucrat timp de trei ore pentru a-i tunde blana câinelui neglijat şi s-a oferit să execute această operaţie în mod voluntar. După ce ;-a tuns, tânăra i-a făcut o baie de deparazitare şi de asemenea una hipoalergenică, liniştitoare. Pe lângă toate aceste tratamente, câinele a fost copleşit cu multă dragoste.

Odată ce Kari a terminat, câinele arăta ca un animal complet diferit!

BGE Grooming via Facebook

După ce Kari s-a declarat mulţumită de rezultatul obţinut, bărbatul care l-a găsit l-a dus la veterinar. Acolo, acesta a aflat cu tristeţe că patrupedul era orb şi surd.

A fost un miracol faptul că acest biet câine a supravieţuit pe străzi atât de mult timp, iar din acest motiv, bărbatul l-a numit Lucky (Norocel).

BGE Grooming via Facebook

Această poveste înduioşătoare a ajuns subiect de prima pagină în presă locală din Orlando. După difuzarea poveştii, oamenii au început să trimită donaţii către salonul lui Kari, însă aceasta nu le-a acceptat. În schimb, a folosit donaţiile pentru a acoperi costurile veterinare ale lui Lucky. Ea a declarat pentru Orlando News 6:

„Întotdeauna ne ocupăm în mod gratuit de câinii salvaţi de pe străzi sau de cei aduşi din adăposturi, aşa că, de îndată ce am aflat despre acest patruped, am reacţionat imediat”, a spus Kari. „Cred cu tărie că un mic gest de bunătate poate însemna uneori foarte mult. Şi în acest caz, a salvat o viaţă.”

BGE Grooming via Facebook

Povestea lui Lucky are un final fericit: bărbatul care l-a găsit este şi cel care în cele din urmă l-a adoptat! Kari reuşeşte să-l vadă pe Lucky destul de des – tânăra s-a oferit să-l îngrijească gratuit pentru tot restul vieţii.

Chiar şi după toate greutăţile pe care le-a înfruntat, Lucky este un câine fericit care îi iubeşte pe toţi cei pe care îi întâlneşte. Mulţumită lui Kari şi bărbatului care l-a salvat de pe străzi, Lucky se descurcă foarte bine şi arată minunat!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?