LiveBiz
Această femeie a scăpat de 206 kilograme în doi ani – Priviţi cum arată ea astăzi

Această femeie a scăpat de 206 kilograme în doi ani – Priviţi cum arată ea astăzi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Această femeie a scăpat de 206 kilograme în doi ani – Priviţi cum arată ea astăzi

Este uşor să iei în greutate, dar mult mai greu să slăbeşti.

De pe vremea când era doar un copil, Nikki Webster a trebuit să înveţe să ignore toate lucrurile rele pe care oamenii le spuneau la adresa ei. Pentru că vorbele lor dureau atât de tare, Nikki nu îşi dorea să simtă la nesfârşit această suferinţă

Imaginaţi-vă că aveţi sute de kilograme în plus şi că nu puteţi să vă deplasaţi, să vă spălaţi sau chiar să vă odihniţi. Asta a fost viaţa lui Nikki Webster până de curând. La vârsta de 34 de ani, ea cântărea mai mult de 272 kilograme şi se străduia din răsputeri să se îngrijească.

„Greutatea mea este o boală. Corpul meu se chinuie; Am ajuns să îl urăsc. Mâncarea reprezintă o dependenţă pentru mine, iar această dependenţă mă omoară.” – a mărturisit ea.

TLC

Simţea că este timpul pentru o schimbare, dar nu ştia pe ce cale s-o apuce, aşa că a cerut ajutorul unui specialist.

După ce şi-a dat seama cât de periculoase sunt kilogramele în plus, femeia a acceptat să se mute din Arizona în Texas, pentru a fi mai aproape de doctorul Nowzaradan, un expert nutriţionist care o ajută să piardă în greutate şi care are experienţă în operarea pacienţilor cu obezitate morbidă.

Nikki spera că pierderea în greutate pe cale chirurgicală ar fi soluţia cea mai potrivită, dar medicul i-a spus că trebuie să slăbească cel puţin 22 de kilograme de una singură înainte de a lua în calcul operaţia. A scăpat de aceste kilograme în trei luni şi a primit acceptul pentru montarea unui inel gastric.

Totuşi, era îngrijorată de faptul că obiceiurile ei proaste ar putea să revină şi că va ajunge să ia din nou în greutate. Ea se temea, de asemenea, de operaţia propriu-zisă.

Nikki a explicat:

„La începutul acestui an, Michael, cel mai bun prieten al meu, a suferit o operaţie de bypass gastric şi a murit. Această nenorocire încă mă bântuie.”

Nikki Webster

În ciuda nefericitului eveniment, Nikki şi-a găsit curajul şi a mers înainte cu operaţia.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar Nikki a reuşit să piardă 93 de kilograme într-un singur an. Ea chiar a apelat la un terapeut pentru a identifica sursa problemelor ei de alimentaţie şi pentru a se asigura că nu se va mai întoarce la obiceiurile ei nesănătoase. Încetul cu încetul a învăţat să gândească pozitiv şi să-şi dorească din ce în ce mai tare să ducă la bun sfârşit misiunea de a slăbi.

Nikki a avut şi unele eşecuri, dar după ce doctorul i-a spus că ar putea face o operaţie de îndepărtare a pielii în exces, ea a fost încântată să lupte şi mai mult. După ce a slăbit 158 de kilograme, doctorul Nowzaradan a aprobat operaţia de abdominoplastie. În urma acestei intervenţii, i-au fost înlăturate 25 de kilograme de piele.

TLC

Din nefericire, Nikki a suferit o hemoragie internă şi a trebuit să ajungă pe masa de operaţie pentru a treia oară.

În cele din urmă s-a recuperat bine şi s-a întors acasă cu numai 107 kilograme. Oricât de greu i-a fost, tânăra a continuat să meargă înainte pentru că în sfârşit începuse să se simtă bine în propriul ei corp. Acum arată mai bine ca niciodată. În prezent, cântăreşte 87 de kilograme şi este sănătoasă şi fericită.

Povestea acestei tinere este incredibilă prin determinarea şi puterea de a schimba ceva în viaţa ei. A avut şansa să întâlnească oameni care au crezut în ea şi care au îndrumat-o să nu renunţe niciodată la visul ei de a ajunge la o greutate normală şi la un stil de viaţă sănătos.

Vă rugăm să împărtăşiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?