LiveBiz
Salvează un pui de urs dintr-o grădină zoologică cu probleme şi devine animalul său de companie – acum sunt inseparabili

Salvează un pui de urs dintr-o grădină zoologică cu probleme şi devine animalul său de companie – acum sunt inseparabili

LiveBiz » Animale » Salvează un pui de urs dintr-o grădină zoologică cu probleme şi devine animalul său de companie – acum sunt inseparabili

Cu toţii suntem obişnuiţi să ne imaginăm ca un animal de companie este un câine sau o pisică, cel mult o pasăre în colivie sau un peşte exotic într-un acvariu plin cu apă. În schimb, există unele persoane destul de rare, departe de zgomotul marilor oraşe, care au un concept categoric neortodox când vine vorba de animalul preferat de companie: gândiţi-vă doar la această femeie care locuieşte în Siberia şi care a reuşit să convingă o grădină zoologică falimentară să-i dea spre adopţie un pui de urs, care este acum practic inseparabil de ea!

imagine: fishing_veronika / Instagram

Numele ei este Veronika Dichka, locuiește în orașul Novosibirsk, la nord de Siberia și a devenit faimoasă pe internet datorită fotografiilor sale publicate pe Instagram , unde povestește prin imagini amuzante și în același timp evocatoare prietenia ei extraordinară cu Archie , un urs pe care l-a adoptat dintr-o grădină zoologică care urma sa intre în faliment.

imagine: fishing_veronika / Instagram

Practic, acest urs era doar un pui atunci când grădina zoologică din orașul nord-siberian care îl deținea a intrat in faliment; închiderea iminentă a locului însemna că Archie nu va avea unde să stea și, astfel, această femeie grijulie, iubitoare de animale, a auzit despre soarta lui nesigură A întrebat dacă poate adopta ursul; iar grădina zoologică a acceptat!

imagine: fishing_veronika / Instagram

Veronika a povestit despre relaţia ei incredibilă cu ursul Archie într-o postare pe Instagram: „Archie mă vede ca pe un membru al familiei sale. Împărţim mâncarea, doarme în braţele mele, iar când îi este frică se ascunde în spatele meu. L-am salvat din grădina zoologică falimentară, dar nu-l putem elibera în sălbăticie pentru că a trăit în captivitate toată viaţa lui. Archie petrece fiecare zi cu noi şi este îndrăgostit nebuneşte de apă. Îi place foarte mult când îl duc în locuri noi, aşa că această sesiune în care am ieşit la pescuit împreună a reprezentat o plăcere uriaşă pentru el!”

imagine: fishing_veronika / Instagram

Deoarece nu sunt pe lista speciilor aflate pe cale de dispariţie, urşii bruni pot fi consideraţi animale domestice în Rusia, cel puţin în ceea ce priveşte regiunea Siberia; în cazul lui Archie, faptul că a fost salvat din captivitate îi dă proprietarului permisiunea specială de a deţine un urs, mai ales datorită faptului că întreaga sa familie de urşi bruni a fost crescută în captivitate, astfel că nu ar putea să se descurce singur într-o pădure.

Şi, judecând după şedinţele foto ale Veronikăi, Archie pare să se distreze de minune petrecând ziua cu proprietara sa preferată, nu credeţi?

imagine: fishing_veronika / Instagram
imagine: fishing_veronika / Instagram
imagine: fishing_veronika / Instagram

Prietenia dintre o fiinţă umană şi un urs nu este ceva despre care auzim în fiecare zi, dar cu siguranţă dovada extraordinară şi impresionantă a salvării lui Archie ne face să înţelegem că totul în viaţă este posibil: trebuie doar să trăieşti în Siberia şi să adopţi un pui de urs de la o grădină zoologică falimentară.

Ţi-a plăcut acest articol?