LiveBiz
Mireasa paralizată păşeşte spre altar, în timp ce lacrimile curg şiroaie iar invitaţii rămân fără cuvinte

Mireasa paralizată păşeşte spre altar, în timp ce lacrimile curg şiroaie iar invitaţii rămân fără cuvinte

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mireasa paralizată păşeşte spre altar, în timp ce lacrimile curg şiroaie iar invitaţii rămân fără cuvinte

Nunta oricărei persoane ar trebui să fie unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa sa. Este o zi pe care nu vreţi să o uitaţi vreodată; o zi plină de amintiri, jurăminte şi dragoste.

Pentru protagonista acestei poveşti, însă, gândul de păşi spre altar s-a dovedit a fi o încercare mult prea dificilă. Jennifer Darmon fusese implicată într-un accident de circulaţie în urma căruia rămăsese paralizată.

Ea şi viitorul său soţ se aflau într-o excursie cu prietenii când maşina lor a fost lovită de un alt autoturism. În urma investigaţiilor, s-a constatat că suferise o leziune la măduva spinării şi, prin urmare, şansele de a mai putea merge vreodată pe propriile picioare erau minime…

THRE3TVOnline / YouTube

Cum ea şi partenerul ei, Mike Belawetz, plănuiau să se căsătorească, Jennifer era hotărâtă să învingă diagnosticul dur al doctorilor de a nu mai putea merge vreodată.

Ea a trecut prin sesiuni dure de fizioterapie în fiecare săptămână, concentrându-se asupra unicului scop care însemna atât de mult pentru ea. Aceste şedinţe au inclus chiar repetiţii pe un culoar asemeni celui din biserică, fiind îmbrăcată în rochie de mireasă.

La un moment dat, Jennifer i-a spus lui Mike că nu este obligat să rămână cu ea dacă crede că este o situaţie care îl depăşeşte. Dar pentru Mike aceasta nu a fost niciodată o opţiune; el a fost mereu alături de Jennifer şi a încurajat-o în fiecare zi să continue.

THRE3TVOnline / YouTube

Când ziua cea mare a sosit, Mike stătea neliniștit în dreptul altarului. Uşa din biserică s-a deschis şi cu toţii o aşteptau pe mireasă aşa cum o ştiau, într-un scaun cu rotile, dar au avut parte de o surpriză uriaşă… Jennifer i-a uimit pe toți, păşind cu mândrie pe culoar, așa cum şi-a dorit.

Cu un pic de ajutor din partea tatălui și fratelui ei, Jennifer a reușit să facă ceea ce nimeni nu mai credea că ar mai fi posibil.

Iar la final… ei bine, urmăriți videoclipul și descoperiţi singuri:

Jennifer Darmon a radiat la propriu în ziua nunţii ei reuşind să meargă pe covorul roşu către altar fără ajutorul scaunului cu rotile de care era dependentă. Acest moment cu o încărcătură emoţională deosebită a fost posibil printr-o voinţă şi un curaj extraordinar din partea ei.

Ţi-a plăcut acest articol?