LiveBiz
Mireasa o vede pe fosta nevastă a soţului la nunta ei, opreşte totul şi îi cere să se ridice în picioare

Mireasa o vede pe fosta nevastă a soţului la nunta ei, opreşte totul şi îi cere să se ridice în picioare

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mireasa o vede pe fosta nevastă a soţului la nunta ei, opreşte totul şi îi cere să se ridice în picioare

Când te căsătoreşti cu cineva care are copii, important este să găseşti calea de mijloc. Doar o persoană cu o inimă plină de iubire este capabilă să o accepte în noua familie pe fosta soţie. Ea a decis să arate cât de mult îşi iubeşte bărbatul, dar mai ales pe adorabilul său fiu. Mireasa a făcut acest gest, adresând jurămintele nu doar către mire, ci şi către fosta nevastă a acestuia şi băiatul lor frumos.

Când Katie Hild a decis să accepte cererea în căsătorie venită din partea logodnicului său, Jeremy, a ştiut că nu doar el va face parte din viaţa sa de acum încolo, ci şi fosta sa soţie şi copilul lor. Băieţelul este adorat de tatăl lui şi cu timpul Katie a ajuns să îl îndrăgească la fel de mult.

Love What Matters / Facebook

De fapt, toţi au devenit o mare familie, unită cu un scop comun: să aibă grijă de Landon şi să-l iubească cu toată puterea lor. Aceasta mireasă, în loc să o îndepărteze pe fosta soţie, a decis să o includă în viaţa ei.

Love What Matters / Facebook

Katie şi-a dorit enorm să pună bazele unei prietenii sincere cu mama lui Landon, ştiind că numai aşa vor putea să îi ofere acestuia un model de viaţă, de comuniune adevărată şi de linişte.

Love What Matters / Facebook

Ea a decis ca jurămintele sale să nu-i fie adresate doar lui Jeremy, ci şi celor care altădată au fost familia sa. La final, mireasa şi-a îndreptat atenţia către Landon. În acel moment, ea i-a promis că va avea grijă de el şi că îl va iubi pentru tot restul vieţii.

Love What Matters / Facebook

În plus, ea i-a promis că îi va fi cea mai bună prietenă şi confidentă, ori de câte ori va avea nevoie. Discursul său emoţional i-a înduioşat până la lacrimi pe toţi cei care o priveau, rude, sau simpli invitaţi… Urmăriţi mai jos întregul moment:

Co-Parenting VowsPosted by Love What Matters on Monday, November 6, 2017

Distribuiţi dacă sunteţi de acord că Katie este un exemplu de urmat!

Ţi-a plăcut acest articol?