LiveBiz
Măgăruşul abuzat timp de 18 ani este abandonat şi lăsat să-şi găsească sfârşitul

Măgăruşul abuzat timp de 18 ani este abandonat şi lăsat să-şi găsească sfârşitul

LiveBiz » Animale » Măgăruşul abuzat timp de 18 ani este abandonat şi lăsat să-şi găsească sfârşitul

Din păcate, o mulţime de animale sunt maltratate şi abandonate în fiecare zi în Grecia, iar abuzurile nu se referă doar la câini. Chiar şi măgăruşii sunt deseori trataţi extrem de dur, înainte de a fi abandonaţi ca nişte piese inutile de mobilier.

Unul dintre acei măgăruşi este şi protagonistul următoarei întâmplări, care a fost abandonat pe un câmp plin de gunoaie, cu un lanţ ruginit în jurul gâtului. Ca să nu aibă nicio şansă, animalul a fost lăsat acolo, desigur, fără mâncare sau apă.

În cele din urmă, un voluntar SCARS (Second Chance Animal Rescue Society) l-a găsit şi l-a cumpărat de la proprietarul care l-a abandonat, deoarece în Grecia animalele sunt adesea considerate obiecte de proprietate.

Trecutul bietului animal s-a dovedit a fi extrem de tulburător. Are 18 ani şi de cele mai multe ori a fost grav neglijat. Picioarele sale erau într-o stare groaznică, iar copitele erau pline de infecţii fungice.

Fusese atât de agresat şi împovărat, încât nu putea fi atins nicăieri în afară de creştetul capului.

Din fericire, a fost salvat înainte de a suferi până la moarte. Astăzi, măgăruşul s-a recuperat complet şi este cât se poate de fericit. În ciuda abuzurilor din trecut, are o personalitate efervescenta şi a început din nou să aibă încredere în oameni.

Iro şi Andreas, părinţii săi adoptivi, au salvat o mulţime de câini şi pisici de-a lungul timpul. Acum însă se străduie să înveţe cum pot să îngrijească un măgăruş în mod corespunzător.

Urmăriţi salvarea şi transformarea sa în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!