LiveBiz
Motanul abandonat pentru că este „prea urât” este în cele din urmă salvat şi acum este iubit aşa cum merită

Motanul abandonat pentru că este „prea urât” este în cele din urmă salvat şi acum este iubit aşa cum merită

LiveBiz » Animale » Motanul abandonat pentru că este „prea urât” este în cele din urmă salvat şi acum este iubit aşa cum merită

Viaţa nu este întotdeauna corectă pentru noi, oamenii, şi să nu mai vorbim de animale. Cu atât mai mult cu cât am ajuns să trăim într-o lume dictată de aparenţe. Din păcate, în cazul animalelor domestice, acest lucru poate fi un factor determinant în momentul adopţiei, mai ales atunci când cei care adoptă sunt persoane care nu pot vedea frumuseţea vieţii.

Romeo, un pisoi drăguţ, s-a născut cu o deformare care îl face să arate puţin diferit faţă de alte feline. Datorită înfăţişării sale, a fost deseori respins, fiind considerat un animal „foarte urât”.

Cu toate acestea, o echipă de voluntari a Adăpostului pentru animale Compasión, Spania, a venit să-l salveze şi i-a dat adorabilului pisoi o nouă şansă de viaţă. „Vecinii ne-au spus că nimeni nu îl vrea pentru că este urât. Dar pentru noi Romeo nu este urât, este un pisoi adorabil căruia îi place să se joace ca toate celelalte feline. Iar diferenţele îl fac cu totul special”, a spus purtătorul de cuvânt al Adăpostului pentru animale Compasión.

Romeo se află acum într-un loc sigur şi primitor, ştiind că acolo nu va fi niciodată dispreţuit pentru ceea ce este.

Căci după ce că nu primise niciodată un dram de dragoste sau măcar o mângâiere, mai fusese numit şi „urât”

Ziua în care a fost salvat de echipa Adăpostului pentru animale Compasión i-a schimbat viaţa.

Acum are ocazia să fie iubit şi apreciat, pentru minunatul pisoi care este şi a fost întotdeauna.

Ţi-a plăcut acest articol?