LiveBiz
Omul distruge podeaua casei sale pentru a salva pisoiul care era pe cale să se înece

Omul distruge podeaua casei sale pentru a salva pisoiul care era pe cale să se înece

LiveBiz » Animale » Omul distruge podeaua casei sale pentru a salva pisoiul care era pe cale să se înece

Vannah Vercetti şi soţul ei locuiesc în Weslaco, Texas şi au o mare dragoste pentru pisici, aşa că au adoptat mai multe exemplare. De ceva timp, ploile torenţiale au provocat inundaţii severe pe coasta de sud a statului, punând în pericol vieţile multor animale şi oameni care locuiesc acolo.

Cuplul a luat toate măsurile ca să-şi mute toate pisicile într-un loc sigur şi ferit de inundaţii. Dar un motănel încăpăţânat a decis să se ascundă sub casă şi apoi inundaţiile l-au împiedicat să plece. Familia şi-a dat seama de acest lucru când au auzit pisoiul plângând.

„Am auzit ţipătul său devastator. Nu am putut să îl salvez”.

Vannah a încercat să facă tot ce se putea, inclusiv sa il strige din exteriorul casei. Când începuse să-şi piardă speranţa, a intrat şi l-a văzut pe soţul ei lovind podeaua de lemn cu un ciocan pentru a putea salva pisoiul.

În filmare puteţi auzi cât de afectată este Vannah.

„Îmi cer scuze pentru plânsetele mele, oameni buni. Îmi iubesc foarte mult pisicile. A pierde un animal de companie este cumplit, dar a-l pierde înecat este ceva ce nu aş putea accepta vreodată.”

Din fericire, şi soţul Vannei era extrem de hotărât să salveze pisoiul. După ce a lovit podeaua de mai multe ori, reuşeşte să facă o gaură pe unde să îl poată scoate.

Când a fost salvat, apa era pe punctul de a-l acoperi complet.

Deşi spaţiul de sub casă era aproape complet inundat, pisoiul reuşise să refugieze într-o porţiune de unde putea încă să respire. Odată ce pisoiul este în siguranţă, puteţi vedea uşurarea enormă pe care o simt stăpânii săi, indiferent de daunele suferite de casă.

„Prefer o gaură în podeaua casei decât una în ​​inima mea”.

Această familie a dat dovadă de dragoste necondiţionată faţă de pisicile lor. Sărbătorim împreună cu ei bucuria de a-şi fi salvat pisoiul cu orice preţ.

Ţi-a plăcut acest articol?