LiveBiz
Adolescenta îşi găseşte pisica pierdută cu ani în urmă în timp ce lucra voluntară la un adăpost

Adolescenta îşi găseşte pisica pierdută cu ani în urmă în timp ce lucra voluntară la un adăpost

LiveBiz » Animale » Adolescenta îşi găseşte pisica pierdută cu ani în urmă în timp ce lucra voluntară la un adăpost

Pe când Hannah Rountree avea 12 ani, a pierdut-o pe Spunky, pisica ei mult iubită. Adorabila felină alb-negru a fugit în timp ce Hannah şi familia ei erau plecaţi în vacanţă. În ciuda eforturilor de a încerca să o recupereze, Spunky nu a fost găsită nicăieri.

Desigur, Hannah a fost devastată, dar pierderea lui Spunky i-a motivat şi mai mult dragostea pentru animale. Pe măsură ce a crescut, Hannah a decis să se ofere voluntară la adăpostul local de animale.

Într-una din zile, când Hannah, acum în vârstă de 15 ani, şi-a început tura la „Centrul de Adopţie pentru Animale de companie Saving Grace”, nu avea nicio idee despre ce urma să se întâmple!

Hannah nu a putut să nu fie atrasă de o anumită pisică alb-negru ajunsă de curând adăpost. Felina fusese recent salvată şi era găzduită acum în locul unde Hannah lucra. Desigur, multe pisici seamănă între ele, dar la aceasta a fost ceva special.

„M-am gândit: Oare asta este pisica mea? Seamăna mult cu Spunky”, povesteşte Hannah.

După ce a întreprins câteva investigaţii, personalul adăpostului a reuşit să stabilească că felina era de fapt Spunky, pisica mult iubită a lui Hannah. Hannah a fost încântată să o ţină din nou în braţe pe cea mai bună prietenă a ei şi nu-i venea să creadă cum după 3 ani soarta le-a adus din nou împreună.

Wendy Kang, directorul adăpostului a spus: „Este o bucurie imensă că şi-a putut găsi animalul de companie în timp ce ne ajuta.”

Hannah şi familia ei au întâmpinat-o pe Spunky cu braţele deschise. „Familia noastră este în sfârşit completă… Simţeam că într-o bună zi ne vom revedea.” a spus Hannah. „A fost doar soarta.”

Ţi-a plăcut acest articol?