LiveBiz
Căţelul orb şi tremurând de foame este găsit rătăcind pe străzi după ce a fost ignorat de toată lumea

Căţelul orb şi tremurând de foame este găsit rătăcind pe străzi după ce a fost ignorat de toată lumea

LiveBiz » Animale » Căţelul orb şi tremurând de foame este găsit rătăcind pe străzi după ce a fost ignorat de toată lumea

Doar imaginaţi-vă cum este să fii atât de mic şi singur într-o lume înfricoşătoare, fără ca nimeni să nu te ajute! La fel s-a întâmplat şi în cazul micuţului patruped din următoarea poveste. Textul care însoţeşte videoclipul YouTube spune aşa:

„Este sfâşietor pentru un biet suflet găsit pe străzi, flămând, bolnav şi singur, ignorat de toată lumea. Deşi nu are decât aproximativ trei luni, a cunoscut deja durerea, singurătate şi a suferit suficient în scurta sa viaţă.”

Ne întrebăm câţi oameni au trecut pe lângă acest biet căţel fără să-i arunce măcar o privire. Câţi au avut ocazia să-l salveze şi nu au făcut-o? Puiul stătea neputincios pe un drum judeţean…

Descrierea continuă:

„Este subnutrit, bolnav pentru că şi-a trăit viaţa fără a avea un adăpost, fără mâncare adecvată şi fără să primească niciun ajutor. Cineva l-a văzut în această stare jalnică în momentul în care a încercat să traverseze strada pentru a obţine ceva de mâncare.”

Încă de la venirea sa pe lume a îndurat imposibilul până când un bărbat l-a salvat. Omul a dat nas în nas cu acest biet animăluţ flămând. Tremura în timp ce mergea, deoarece era foarte slăbit şi subnutrit; i se puteau vedea cu uşurinţă oasele din micul său corp.

Tremurând din tot corpul, puiul a început să adulmece mâncarea. Uşor şi-a dat seama că totuşi există speranţă. De acum înainte ar putea avea stomacul plin, dar până acolo mai are un drum lung de parcurs. Are nevoie de un acoperiş deasupra capului pentru tot restul vieţii, îngrijire veterinară adecvată şi dragoste necondiţionată.

Din fericire, salvatorul l-a transportat de urgenţă la veterinar, unde îşi va petrece următoarele zile sub atentă supraveghere medicală, până când sănătatea şi greutatea vor fi în limite normale.

Veterinarul a fost de părere că este complet orb.

Nu este încă clar ce se va întâmpla cu acest micuţ şi dacă timpul petrecut pe străzi i-a afectat permanent sănătatea – dar ceea ce ştim sigur este că NICIODATĂ nu va mai fi singur. Şi asta pentru că salvatorul său va fi de acum înainte noul său tătic!

Ţi-a plăcut acest articol?