LiveBiz
Curierul care s-a împrietenit cu un PitBull în timpul livrărilor, îl adoptă după ce proprietara sa a decedat

Curierul care s-a împrietenit cu un PitBull în timpul livrărilor, îl adoptă după ce proprietara sa a decedat

LiveBiz » Animale » Curierul care s-a împrietenit cu un PitBull în timpul livrărilor, îl adoptă după ce proprietara sa a decedat

Subiectul atâtor desene animate sau filme de comedie, poştaşul este cunoscut ca fiind preferatul câinilor când vine vorba să fie lătrat sau chiar alungat, dar, în realitate, curierii se împrietenesc cu atât de multe dintre animalele pe care le întâlnesc în fiecare zi.

Pagina de Facebook „UPS Dogs” este poate cel mai bun exemplu în acest sens, cu atât de multe poveşti despre soferii curieri care nu numai că livrează colete pentru stăpâni, dar şi jucării şi delicii pentru animalele lor de companie.

O astfel de persoană este şi Katie Newhouser, o mare iubitoare de animale care îndrăgeşte toţi câinii pe care îi întâlneşte pe traseul ei zilnic, dar se pare că un Pitbull pe nume Leo s-a dovedit a fi patrupedul de care s-a îndrăgostit iremediabil.

imagine: Katie Newhouser / Facebook

„Întotdeauna începea să latre când intram în complexul de apartamente… sau sărea în camionul meu când mă opream”, a scris Katie într-o postare pe Facebook.

Katie s-a împrietenit chiar şi cu Tina, proprietara lui Leo, care i-a povestit că fiul ei, Cannon, l-a găsit pe Leo când era doar un pui şi a trebuit să fie hrănit cu biberonul.

„Tina şi Leo au fost foarte apropiaţi şi făceau aproape totul împreună”, a spus Katie pentru publicaţia PEOPLE. „Nu cred că patrupezii uită vreodată pe cineva de care au fost atât de apropiaţi.”

Într-una din zile, însă, Katie a primit o veste sfâşietoare, când a descoperit că Tina, stăpâna lui Leo, a murit.

imagine: Katie Newhouser / Facebook

După ce şocul a trecut, ea a început să-şi facă griji cu privire la ce se va întâmpla cu Leo, aşa că l-a contactat pe Cannon, fiul Tinei şi l-a întrebat dacă se va ocupa el de Leo. Cannon i-a spus că nu poate, fiind puşcaş marin în serviciu activ.

Când a aflat această informaţie, Katie a decis să-l adopte pe Leo, în ciuda faptului că avea deja trei câini.

„Probabil a fost confuz la început, [dar] s-a adaptat bine”, povesteşte Katie. „El şi noul său frate, Moose, sunt de nedespărţit. Cu Bailey, sora lui, i-a luat ceva timp să se înţeleagă, [dar] acum au început să se joace… odată ce Leo a fost introdus în casă, întreaga energie s-a schimbat.”

Katie a împărtăşit vestea bună pe pagina de Facebook UPS Dogs, iar postarea ei a primit mii de comentarii care lăudau gestul său minunat.

imagine: Katie Newhouser / Facebook

Chiar dacă lui Leo încă îi este dor de Tina, el a reuşit să-şi găsească o nouă casă cu o stăpână care îl adoră.

Aflaţi mai multe despre această poveste adorabilă în videoclipul de mai jos:

Leo este un câine tare drăguţ şi suntem siguri că aduce un zâmbet pe feţele tuturor celor pe care îi întâlneşte!

Ţi-a plăcut acest articol?