LiveBiz
Un bărbat de 81 de ani nu-şi poate vizita soţia bolnavă, aşa că îi face serenade în curtea spitalului

Un bărbat de 81 de ani nu-şi poate vizita soţia bolnavă, aşa că îi face serenade în curtea spitalului

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un bărbat de 81 de ani nu-şi poate vizita soţia bolnavă, aşa că îi face serenade în curtea spitalului

Noile restricţii anti-Covid încep să devină din ce în ce mai stricte şi vin să sublinieze cât de importantă este distanţarea pentru a evita apariţia unor noi infecţii. O distanţare pe care o plătim scump, în special cei care nu-şi pot vizita oamenii dragi în spital, poate internaţi tocmai din cauza Coronavirusului.

Nu avem cum să rezistăm emoţional unor momente ca acestea şi, în acelaşi timp, trebuie să devenim mai creativi decât de obicei pentru a face cât mai blândă distanţarea faţă de cei pe care îi iubim cel mai mult. În acest sens, Stefano Bozzini, un bărbat de 81 de ani, a vrut să-i ţină companie soţiei sale internate, cântând la acordeon în curtea spitalului. Vizitele către cei dragi sunt complet suspendate, dar prin intermediul acestui gest, domnul în vârstă a reuşit cumva să-şi „îmbrăţişeze” soţia.

Stefano Bozzini, un italian născut în 1939, şi-a luat acordeonul şi s-a pus pe cântat în curtea spitalului Castel San Giovanni de lângă Piacenza. A făcut acest lucru deoarece Carla, soţia sa, este internată în spital şi, din cauza restricţiilor anti-Covid, nu o poate vizita. Aşadar, a mers cu instrumentul său muzical preferat pentru a-i cânta şi pentru a o anunţa că va fi mereu prezent în viaţa ei chiar şi în vremuri de „distanţare socială”.

 

E poi ci sono questi momenti che ti fanno scaldare il cuore 💓

Posted by Isabella Cau on Sunday, November 8, 2020

Videoclipul a devenit viral şi este imposibil să nu vă impresioneze dacă şi numai pentru o clipă vă identificaţi cu această situaţie.

Nu ne rămâne decât să transmitem urări sincere pentru o recuperare rapidă, atât Carlei, cât şi celor care, la fel ca şi ea, sunt în spital în aceste zile dificile.

Ţi-a plăcut acest articol?