LiveBiz
Disperată să-şi salveze puiul, vaca gestantă sare din camionul care o ducea către sacrificare

Disperată să-şi salveze puiul, vaca gestantă sare din camionul care o ducea către sacrificare

LiveBiz » Animale » Disperată să-şi salveze puiul, vaca gestantă sare din camionul care o ducea către sacrificare

Brianna este numele unei văcuţe ce era gestantă când a fost înghesuită alături de celelalte surate ale sale într-un camion al cărui singur scop era să le transporte către abator.

Simţea că destinaţia finală va însemna sfârşitul jocului pentru ea şi puiul său, aşa că a recurs la un gest disperat şi a sărit din camionul aflat în mişcare, aterizând direct în mijlocul carosabilului aglomerat.

Brianna s-a ridicat şi a început să alerge dezorientată printre maşini, căutând ajutor. Când poliţia a găsit-o şi a făcut cordon în jurul ei, văcuţa a fost confuză din cauza luminilor şi agitaţiei şi a refuzat să coopereze. Mai târziu, câţiva ofiţeri de la Protecţia Animalelor reuşesc să o calmeze şi o transportă la adăpostul Skylands Animal Sanctuary And Rescue situat în Wantage, New Jersey.

Iniţial, nimeni nu ştia despre sarcina Briannei. Când veterinarul de la adăpost a descoperit acest lucru, s-a arătat extrem de îngrijorat de starea de sănătate a puiului. Brianna suferise multe răni în urma căderii din camion. Erau şanse mari să apară complicaţii în timpul travaliului.

Spre uimirea veterinarului, Brianna a intrat în travaliu la două zile de la salvare şi a adus pe lume o viţeluşă perfect sănătoasă, pe nume Winter! Adăpostul consideră venirea pe lume a lui Winter un miracol şi a oferit asigurări că viţeluşa nu va fi niciodată despărţită de mama ei.

O mulţime de oameni au fost uimiţi de determinarea Briannei şi de dorinţa ei de a-şi proteja puiul în ciuda tuturor vicisitudinilor. Le dorim o viaţă lungă şi fericită!

Faceţi clic pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum Brianna a „fentat” soarta şi a luptat din toate puterile ei pentru a cere ajutor în trafic!

 

RESCUE HAPPENING RIGHT NOW.
A cow jumped out of second floor of a transport truck on to the highway..
We have her and are on our way to the vet.

Posted by Skylands Animal Sanctuary And Rescue on Thursday, December 27, 2018

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.