LiveBiz
Alergătorii aud zgomote ciudate venind din pădure şi ajung să salveze 5 vieţi abandonate

Alergătorii aud zgomote ciudate venind din pădure şi ajung să salveze 5 vieţi abandonate

LiveBiz » Animale » Alergătorii aud zgomote ciudate venind din pădure şi ajung să salveze 5 vieţi abandonate

Când Ashley Blake şi partenerul ei de antrenament au pornit într-o tură de alergare printr-o zonă împădurită din Tennessee, habar nu aveau că vor ajunge să salveze vieţile a 5 căţeluşi. Toţi au fost cruţaţi de la o soartă foarte crudă!

Ashley şi prietenul său, Joshua Scott, au fost surprinşi de zgomote ciudate venite din pădure. Aşa că au decis să se oprească şi să investigheze.

În timp ce Ashley şi Joshua se apropiau cu precauţie, şi-au dat seama că este vorba de un grup de pui. „Erau cinci căţeluşi adunaţi la un loc”, a spus femeia. „Era foarte frig şi încercau să se încălzească. Ca alergător, vezi o mulţime de animale sălbatice, dar niciodată pui de câine.”

Aşa că Ashley şi Joshua au chemat imediat oficialii parcului natural pentru a le cere ajutorul. „Micuţii erau îngroziţi şi plângeau”, a spus Ashley. Dar, din fericire, puii îşi găsiseră salvatorii de care aveau atât de mare nevoie.

Curând a fost clar că puii nu au ajuns acolo din întâmplare. O cărare uşor de străbătut trece prin pădure, nu departe de locul unde au fost găsiţi cei cinci pui, locaţie ce „atrage” oamenii care doresc să-şi abandoneze animalele de companie. „Au fost abandonaţi fără mâncare, apă, pătură sau mamă”, a spus Ashley. „Pădurarul şi-a amintit că nu este prima dată când animale neajutorate sunt abandonate în acea zonă.”

Puii au fost urcaţi în maşina pădurarului, de acum fiind în siguranţă şi pe mâini bune. Alergătorii şi-au continuat traseul, dar nu au încetat să se gândească la viitorul bieţilor căţeluşi.

Pădurarul şi familia sa i-au găzduit cu dragoste pe cei cinci pui în acea noapte, urmând să fie transferaţi la un adăpost pentru animale a doua zi. Dar, între timp, Ashley şi Joshua au decis să viziteze căţeluşii pe care tocmai îi salvaseră, iar Joshua a ajuns să adopte unul dintre pui.

Barkley, aşa cum a fost numit, a fost primul care şi-a găsit o casă iubitoare! Ce veşti bune!

Cu toate acestea, fraţii săi au încă nevoie de o casă permanentă şi vor fi în curând disponibili pentru a fi adoptaţi din adăpostul „Oak Ridge Tennessee”.

Sperăm că toţi îşi vor găsi în curând cămine călduroase şi iubitoare. Tot ceea ce contează este faptul că, datorită celor doi alergători cu suflet bun, toate aceste animale sunt acum tefere şi în siguranţă!

Ţi-a plăcut acest articol?