LiveBiz
Brad Pitt a cărat şi livrat manual lăzi pline cu alimente pentru cei mai nevoiaşi oameni din oraş

Brad Pitt a cărat şi livrat manual lăzi pline cu alimente pentru cei mai nevoiaşi oameni din oraş

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Brad Pitt a cărat şi livrat manual lăzi pline cu alimente pentru cei mai nevoiaşi oameni din oraş

Când datoria te cheamă, nici măcar dacă eşti unul cei mai cunoscuţi actori de pe planetă nu poţi refuza. Desigur, mulţi se vor întreba dacă nu cumva totul este o tactică publicitară pentru a atrage mai multă atenţie mass-media, dar cineva precum Brad Pitt, care la vârsta de 56 de ani este încă unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood, credem că nu are nevoie de aşa ceva. Cu atât mai mult cu cât nici nu este prima oară când se implică în acţiuni umanitare pentru a aduce puţină bucurie în vieţile celor mai nevoiaşi dintre noi.

Daily Mail / YouTube

Actorul a fost văzut transportând alimente şi distribuindu-le celor mai săraci oameni, persoanelor fără adăpost din Los Angeles şi tuturor acelor cetăţeni care au tot mai multe dificultăţi în obţinerea unui venit pentru a-şi hrăni familiile. Cauza tuturor acestor lucruri? Evident, criza economică care afectează Statele Unite şi întreaga planetă după pandemia de coronavirus.

Daily Mail / YouTube

O criză care creează o serie de aşa-zişi „noi săraci” şi pe care Brad Pitt nu a ezitat să-i ajute cât a putut. Actorul a fost surprins conducând un camion încărcat cu lăzi pline cu alimente, apoi transportând aceste lăzi din camion afară şi, îmbrăcat cu haine obişnuite şi o mască de protecţie, distribuind mâncare celor mai nevoiaşi oameni din Los Angeles.

Şi cu siguranţă îmbrăcat aşa, la început nici măcar nu a fost recunoscut!

Daily Mail / YouTube

Unul dintre martorii prezenţi la faţa locului a declarat: „Brad chiar arăta ca un erou, bărbatul nu s-a oprit toată ziua. Doar văzându-l conducând un camion mare în South Central LA în vremea Covidului, a fost ceva incredibil […] Nu s-a oprit o clipă şi dacă nu l-ar cunoaşte atât de bine, cu siguranţă mulţi ar spune că nici măcar nu era el.”

În aceste imagini îl putem vedea distribuind alimente şi îmbrăţişări din abundenţă:

Daily Mail / YouTube
Daily Mail / YouTube

Poate că este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din lume, dar atunci când vine vorba de a-şi spune cuvântul sau de a aduce o contribuţie concretă la îmbunătăţirea situaţiei oamenilor afectaţi de teribila criză post Covid-19, Brad Pitt nu stă să se gândească de două ori.

Ceea ce înseamnă foarte mult în aceste zile.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate