LiveBiz
Câinele abandonat este găsit într-un şanț şi salvat chiar înainte de a-şi da ultima suflare

Câinele abandonat este găsit într-un şanț şi salvat chiar înainte de a-şi da ultima suflare

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat este găsit într-un şanț şi salvat chiar înainte de a-şi da ultima suflare

Este sfâşietor să ştii că încă există o mulţime de ţări unde câinii abandonaţi cutreieră străzile fără ca nimeni să îi îngrijească.

Când acest patruped a fost găsit abandonat într-un şanț din India, starea lui era atâta de gravă, încât bietul animal părea că încearcă să-şi dea ultima suflare.

Se străduia să supravieţuiască şi cum nimeni nu dorise să-i ofere o mână de ajutor, cu siguranţă ar fi murit. Din fericire, câţiva oameni cu suflet de la Stray Dogs Feeder India l-au descoperit şi au înţeles imediat că are nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

Având în vedere starea lui, oamenii au făcut tot posibilul să-l ridice de acolo şi să-l transporte în cele mai bune condiţii la cea mai apropiată clinică veterinară.

Acolo a fost beneficiat de un consult complet şi a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Din fericire, s-a dovedit că bietul câine suferise îngrozitor din cauza lipsei de mâncare şi apă, drept urmare cea mai mare parte a pericolului părea să fi trecut. Dar el încă are nevoie de tratament pentru a se recupera complet.

Sperăm că datorită intervenţiei rapide a oamenilor minunaţi care l-au găsit, câinele în cele din urmă va fi salvat de la o soartă groaznică.

Atenţie, materialul video conţine imagini care vă pot afecta emoţional!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?