LiveBiz
După ce a pierdut un ochi şi două membre într-un accident, câinele abandonat primeşte o nouă şansă

După ce a pierdut un ochi şi două membre într-un accident, câinele abandonat primeşte o nouă şansă

LiveBiz » Animale » După ce a pierdut un ochi şi două membre într-un accident, câinele abandonat primeşte o nouă şansă

Este dificil de estimat dacă oamenii sunt pe deplin conştienţi de consecinţele abandonului unui animal de companie. Nu numai că suferă o traumă emoţională uriaşă, dar animalele abandonate pe stradă, în pădure, sau în alte locuri sunt expuse unei sumedenii de pericole. Mai ales când animalele nu au experienţă, cum s-a întâmplat şi în cazul acestui căţeluş.

Postul de televiziune WCPO a investigat ce s-a întâmplat cu patrupedul care de curând a fost abandonat într-un parc. Câteva ore mai târziu, bietul animal a fost lovit de un tren în timp ce încerca să traverseze o cale ferată.

URGENT! We just received a 3 month old puppy that was hit by a train in Hamilton – both rear legs and tail have been…

Posted by Animal Friends Humane Society on Wednesday, March 13, 2019

„Trenul i-a amputat ambele membre posterioare, precum şi o parte din coadă. De asemenea, a avut un ochi grav rănit din cauza impactului.” – a declarat Tara Bowser, directorul „PEOPLE’s Animal Friends Humane Society”.

Animal Friends Humane Society au fost cei care l-au preluat pe Trooper după teribilul accident.

Căţelul fost internat imediat într-o clinică veterinară şi operat. Au urmat câteva zile foarte dificile pentru micul patruped. Dar animalele sunt puternice, iar căţelul s-a recuperat rapid şi miraculos.

URGENT! We just received a 3 month old puppy that was hit by a train in Hamilton – both rear legs and tail have been…

Posted by Animal Friends Humane Society on Wednesday, March 13, 2019

Chiar dacă a fost rănit grav, căţeluşul s-a dovedit a fi extrem de afectuos şi prefera compania oamenilor. Tara a explicat că adoră să ofere îmbrăţişări tuturor.

Atitudinea lui era contagioasă şi acest lucru părea să grăbească vindecarea! La mai puţin de o lună de la accidentul în care a fost implicat, căţelul a încercat un nou scaun cu rotile.

Posted by Animal Friends Humane Society on Thursday, March 28, 2019

S-a adaptat rapid la noua situaţie şi acum se deplasează fericit în fiecare zi. Toată lumea se aşteaptă ca Trooper să ducă o viaţă normală şi fericită.

Momentul adopţiei

În ciuda problemelor sale, de curând câinele a fost adoptat! Noua sa familie îl va ajuta să-şi revină având multă experienţă în lucrul cu patrupezii cu dizabilităţi. În noua sa casă, Trooper va primi dragostea şi grija pe care le merită.

 

Posted by Animal Friends Humane Society on Monday, April 1, 2019

Distribuiţi acest articol pentru a arăta unde poate duce abandonul animalelor! În ciuda accidentului său teribil, Trooper a găsit o familie iubitoare care îl va ajuta permanent. Dar, din păcate, acesta nu este cazul tuturor animalelor abandonate.

Ţi-a plăcut acest articol?