LiveBiz
Câinele flămând care cerşea mâncare a fost ignorat de toată lumea, până când un înger l-a ajutat

Câinele flămând care cerşea mâncare a fost ignorat de toată lumea, până când un înger l-a ajutat

LiveBiz » Animale » Câinele flămând care cerşea mâncare a fost ignorat de toată lumea, până când un înger l-a ajutat

Ritmul rapid al vieţii moderne face ca mulţi oameni să fie atât de absorbiţi de propriile lor probleme, încât ajung să nu mai vadă suferinţele şi nevoile altora. Dar nu toată lumea acţionează la fel, există încă oameni destul de treji care nu pot trece impasibili pe lângă cineva aflat în dificultate şi cu atât mai mult dacă este o fiinţă care nu poate vorbi.

Un exemplu al acestui tip de înger este Melissa Vargas.

Inima ei mare îşi face simţită prezenţa prin gesturi mici, dar de mare valoare. Aşa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni într-o piaţă din Mexic.

Acest căţeluş a fost beneficiarul generozităţii Melissei.

Aflată în toiul cumpărăturilor, Melissa s-a oprit să ajute un căţeluş flămând care cerşea de mâncare. În ciuda insistenţelor şi a chipului trist ale acestui biet patruped, se părea că nimeni nu voia să-l ajute, dar Melissa era acolo pentru a-i schimba ziua.

Într-un scurt videoclip distribuit pe contul Melissei de TikTok, câinele poate fi văzut stând cuminte, privind lung către persoanele care vând, dar şi către cei ce fac cumpărături.

Oamenii nici măcar nu păreau să observe că acest biet câine era acolo cerşind o bucată de pâine.

În acel moment, Melissa se apropie de el cu o pungă în care erau tacâmuri de pui pe care le cumpărase special pentru căţeluş.

„Cât de dureros este să îţi fie foame şi să nu poţi vorbi. Dacă vedeţi un căţeluş cerşind mâncare, faceţi o faptă bună şi hrăniţi-l. Poate fi singura sa masă de săptămâni bune. Recompensa: o privire plină de dragoste şi recunoştinţă”, a spus Melissa în videoclipul pe care l-a distribuit pe TikTok.

Câinele părea destul de mulţumit.

În aceste vremuri grele, în care toată lumea încearcă să-şi asigure un trai decent, nu trebuie să uităm că există creaturi care nu au cum să supravieţuiască fără ajutorul nostru. Aşa cum a menţionat şi Melissa în videoclipul ei, vă cerem ca ori de câte ori întâlniţi un biet animal ca acesta, să nu-l ignoraţi!

Urmăriţi videoclipul de mai jos:

 

La sfârşitul zilei, câinele a reuşit să adoarmă cu burta plină, dar viaţa lui pe stradă este încă departe de a se fi încheiat; fără îndoială există încă persoane care pot face ceva mai mult pentru a ajuta. Hrăniţi-i, iubiţi-i, îngrijiţi-i, adoptaţi-i, nu ne au decât pe noi ca să supravieţuiască.

Ţi-a plăcut acest articol?