LiveBiz
Câinele refuză să fie luat de lângă trupul proprietarului său care a fost lovit de o maşină

Câinele refuză să fie luat de lângă trupul proprietarului său care a fost lovit de o maşină

LiveBiz » Animale » Câinele refuză să fie luat de lângă trupul proprietarului său care a fost lovit de o maşină

Viaţa poate fi atât de efemeră, încât chiar şi un mic lucru, oricât de nesemnificativ ar părea, ne poate schimba complet destinul şi poate provoca chiar un final fatal.

Deşi ştim că moartea unui membru al familiei sau a unei persoane dragi se poate întâmpla într-o clipă, dragostea şi durerea absenţei lor ne însoţesc pentru totdeauna.

Un exemplu în acest sens este Doki, un căţeluş adorabil care în timp ce se aflau la plimbare, şi-a pierdut brusc omul pe care îl iubea cel mai mult.

Gingăşia, loialitatea şi durerea se reflectă în chipul şi în privirea sa.

După accident, căţeluşul nu s-a depărtat de trupul proprietarul său, Leonardo Valdés, un băiat de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un vehicul în timp ce se plimba alături de credinciosul său tovarăş Doki.

Incidentul a avut loc în Concepción, Chile, lăsând întreaga comunitate cu lacrimi în ochi văzând că patrupedul nu s-a mişcat de lângă corpul proprietarului său, care zăcea fără viaţă pe marginea drumului.

 

Când salvatorii au ajuns la faţa locului, au acoperit trupul tânărului şi au observat că patrupedul loial a rămas lângă proprietarul său. A fost suficient să-l vadă pe căţeluş ca să înţeleagă sentimentul infinit de tristeţe şi singurătate care l-a invadat.

Echipa „BioBio Emergency Corporation” a împărtăşit o fotografie a incidentului pe contul lor de Facebook. Imaginea, care a devenit rapid virală, surprinde chipul lui Doki cu ochii săi trişti privindu-şi proprietarul.

Toată lumea a vrut să afle mai multe despre căţeluşul lăsat în urmă de proprietarul decedat.

Loialitatea căţelului a mers chiar mai departe, Doki participând la priveghiul şi înmormântarea omului său preferat şi provocând agitaţie în rândul participanţilor.

Natalia Valdes a povestit despre asta:

„Ştiam că fotografia a devenit cunoscută, însă lucrul care ne surprinde şi mai mult este că patrupedul se află încă aici, însoţindu-l. A stat treaz toată noaptea.”

Familia lui Leonardo a spus că puiul a intrat în viaţa tânărului când acesta s-a întors în Concepción pentru a-şi ajuta mama.

Fără să se abată nicio clipă de la drum, Doki şi-a însoţit iubitul proprietar peste tot. Leonardo era cel care se ocupa să-l hrănească, să-l îmbăieze şi să-i ofere toată dragostea din lume.

O altă rudă a tânărului a comentat: „Animalele ştiu perfect de cine să se apropie. Este uimitor cum intuiesc acest lucru.”

Acest adorabil câine a stat lângă trupul neînsufleţit al proprietarului său până în ultima clipă. Odihneşte-te în pace, Leonardo! Dacă există un loc special pentru iubitorii de animale în cer, cu siguranţă Leonardo ocupă o poziţie de cinste.

Aceasta este o adevărată poveste de dragoste şi loialitate!

Ţi-a plăcut acest articol?