LiveBiz
Câinele salvat de pe străzi doarme în fiecare noapte într-o cutie de carton pentru a se simţi în siguranţă

Câinele salvat de pe străzi doarme în fiecare noapte într-o cutie de carton pentru a se simţi în siguranţă

LiveBiz » Animale » Câinele salvat de pe străzi doarme în fiecare noapte într-o cutie de carton pentru a se simţi în siguranţă

Pentru majoritatea câinilor salvaţi de pe străzi, viaţa lor anterioară rămâne un mister. Adăposturile de animale, cum ar fi Detroit Dog Rescue, salvează deseori câini care au fost abuzaţi, abandonaţi, flămânzi şi înspăimântaţi.

Aşadar, atunci când găsesc soluţii care par să le ofere confort animalelor greu încercate, oamenii fac tot posibilul pentru a le asigura minimul necesar.

Pentru câinele Captain, un metis de pitbull salvat de către voluntarii Detroit Dog Rescue, ceea ce s-a dovedit a-i oferi siguranţă în fiecare noapte a fost nici mai mult, nici mai puţin decât o cutie de carton.

Captain a fost găsit abandonat pe străzile Detroit. Deşi viaţa dinaintea salvării sale va rămâne pentru totdeauna învăluită în mister, un lucru este sigur: îi place să se ascundă într-o cutie de carton. De fapt, este singura sa modalitate de a dormi, deoarece cutia îl face să se simtă în siguranţă.

Doar priviţi-l pe acest frumos câine stând cuminte în cutia lui. Nu este de mirare că fotografia a devenit virală pe internet. Este un Pit Bull adorabil care vrea doar să fie iubit şi să se simtă în siguranţă. Sperăm din suflet să-şi găsească cât mai curând o familie permanentă, astfel încât să fie iubit şi protejat pentru totdeauna.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?